31 Mart 2014 Pazartesi

Haftasonundan ~~

Selam Millet!
Yorucu, Boğucu, Bunaltıcı, Tartışma veeee Polemik dolu bir hafta sonundan sonra sanmıyorum ki kimsede pazartesi sendromu baş göstersin.. (:

Neyse efendim bizim orada haftasonu ortalık çokkk karışınca ben de kalktım kardeşcağızımı ziyarete gittim.
Benim ufaklık Fiskos Cafe'de nargile şefi olarak çalışıyor. Eee dedim gitmişken bari bir de kardeş elinden nargile içelim deee unutalım moral bozukluklarını, stresleri, hastalıkları falanı filanı..
İşte Ablasının Bi'tanesi & Ablası :)

Not: Bu foto çekilirken hem hastaydım hem de graammm makyajım yoktu o yüzden hayalet gibi çıkmışım ama idare ediverin artık bu seferlik yanımdaki yakışıklı yetsin sizlere hehehe :)

Akşam da kuzenlerle oturup kahvelerimizi içip dedikodularımızı yapıp ülkeyi bile kurtardık biz n'aber :)

Akşam kahve keyfimiz! Takılmacalar veee en büyük aşkım BeşiktAŞK'ım :)

Sonraaa malumunuz pazar günü bizlere tanınan enn güzel haklardan biri olan Seçme ve Seçilme hakkımızın gereğini yerine getirebilmek adına oylarımızı kullandık.
Akşamında da yoğunnnn sinir krizlerinin ardından sonuçları görmeye yüreciğimin dayanamayacağını düşünerekten telefonumu, bilgisayarımı, tümm internet erişimimi vs kapatıp/sonlandırıp erkenden kendimi yatağıma attım.

Bu da benim Selfie :) 

Yeni rujum Maybelline 590! İnanılmazzz süper bir rengi var kızlarr bence kaçırmayın. Hele dolgun dudaklarınız varsa bu ruj kesinlikle sizin için 1 numara derim. Her ne kadar öyleee dolgun dudaklı olamasam da ben sevdim bu ruju veee favorilerime ekledim. Dolgun dudaklı hatunlara selammm olsunn :))

Bu da tümm hafta sonu hayallerimi süsleyen ayıcık ^^
Bu neee alaka diyebilirsiniz ama ben bu ayıdannnn istiyorum yaaa bana neeeee çookkk güzelllll :) Her kıza lazım benceee!! :)

Her şeye rağmen gülümsemeye ve inanmaya, inandığınız yolda ilerlemeye devam edin!
Herkese kocamannnn öpücükler! Boolll kazançlı, başarı dolu, süper bir hafta dilerim! :)

Sevgilerimle,

27 Mart 2014 Perşembe

Pe hito & Deeptone'dan Gelen Mim Mimi ~~

Selammm Millett!!
Deepsi bir mim yapmış adına da Mim Mimi demiş. Tabiii mim kendisine ait değil mimlenmiş kendileri de(:
Sonraaa bu sabahhh sevgili Pe hito'mm daa beni bu mimde mimlemiş :) Ayhhh nasıl seviyorum ben böyle mimleri :)
Gelelim mimin konusuna;
Takipte olduğumuz, sayfasına bakmadan geçmediğimiz bloglar:
Şimdii ben de dünden beri düşünüyorum düşünüyorummm ne yazacağıma bir türlü karar veremiyorum.. N'apalım artıkkk her zamanki gibi gelişi güzel gelişecek bu yazımızda :)

Öncelikle mimi sayfasında okuduğum Sade ve Derin blogunun sahibi Deeptone var. Onu anlatmaya kelimeler yeter mi bilmiyorum. Blog dünyasında tanıştığım ilk blogger kendisi -aslında yerli pollyanna var kendisi liseden arkadaşım olur deepsi ile de onun sayesinde tanıştım- vee ben bir çoğunuzun da yaptığına emin olaraktan onu ilk başlarda kız zannediyordum. Sakın ben hiçte öyle sanmadım demeyin! Ne yani bir saf ben miyim :)
İlk erkek olduğunu profilinden okuduğumda ve kendisi de onayladığında şok olmuştum! Ne yani şimdi ben bir erkekle mi böyle çiçeğim böceğim arım balım peteğim şeklinde konuşuyorum diye nasıl utanmıştımmm anlatamammmm yani Anlayamazsınız! :)
Evet evet anormallik ben de! Ben kimsenin yazılarını okurken profiline girmemmm o işlem heepp sonradan gelir aklıma :) Hala bile takip ettiğim bazı bloggerların cinsiyetini bilmem aslına bakarsanız çokta önemli değil benim için önemli olan yazılanlar.. Neysee bak yine çenem düştü konuyu saptırdım. Hemennn geri dönüyoruz :)
İştee kısacası ilk blog Sade ve Derin - Deeptone! ^^ -Ahh deepsi kitabını hala okuyamadım deli oluyorum valla!! D&R'ı şikayet etcem sonunda :)-

Sıra geldi kocamannn kalpli, güzeller güzeli -kendisini hiç görmedim ama eminimmm güzel kalpli olduğu kadar da güzel bir bayan kendisi- blog dünyasında tanıdığım ennn şirin sevgi dolu annecik, süper hikayeler şiirler sözler yazan, aşkla takip ettiğim ve biraz önce benim ve blogum hakkındaki yazdıklarını okurken gözlerimin dolduğu Aşkın Bedenlenmiş Hali'nin yazarı sevgili Pehitoma! :) Onu kesinlikle ziyaret etmelisiniz diyorum. Çünkü onun blogunda mutlaka kendinizden bir şey bulacağınıza eminim. Kocaman kalpli, bilinçli, süper bir insan bence!

Bir kız bir erkek gidelimmm sıra da Narkoz var (: Narkoz'la nasıl tanıştık hatırlayamıyorum. Sen hatırlıyor musun Narkoz? :) Evet evettt narkozla yorumlaşırken onun da erkek olduğunu bilmiyordum ama bir gün kendisine cicim mi ne bir şey deyince kurban olayım bana böyle yorumlar yapma vs demişti ben de girip profiline bakmıştım veeee aferinnnn bana koca adama cicim mi denir diye kızmıştım kendi kendime :)
Narkoz her şeyi yazıyor yaa. Onunla ortak noktamız çocuğunu evlendirme meraklısı annelerimiz veee Narkoz'un yaptığı benim okurken ağzımı sulandıran süper yemekleri :)
Evet evet bir erkek olarak mantı bile açabiliyor tek başına düşünün! Her eve lazım yani. Üstelikte pilot olacak sonra hepimiz birlikte uçacağız dimi Narkozz? :)

Evett sırada tekrar yumuşacık kalpli, süprizleri ile insanları mutlu eden, blog dünyasının şirin ve sürpriz seven, akrep burçlarını bana sevdiren -diğeri pe hitocum- Sahipsiz Cümleler blogunun sahibesi Özlem Şeyy yaniii Anarsi var! Anarsi de her şeyi yazıyor ve çok cici yazıyor :) Bizlere sürpriz bannerler vs yapıp inanılmaz mutlu ediyor aynı zamanda. Asla unutamayacağım blog dünyasında aldığım ilk hediye kendisinin yapmış olduğu banner :) Tekrar teşekkürler tatlım..

Vee sırada Sonsuz var. Aşkı, ayrılığı, özlemi, hasreti ennn güzel şekilde anlatan adam bence kendisi. Bilmiyorum onun kalemine bayılıyorum ben! -Her ne kadar bana kedileri sevimli şeylermiş gibi göstermeye çalışsa da severek takip ediyorum kendisini :)- Anlayacağınız onu anlatamam okuyup görmeniz lazım. Buyrun ziyaret edin efendim (:

Sıra da bir Lady var tekrardan. Bir Türkün Hollanda İle İmtihanı blogunun yazarı Aner. Gezip tozma, yeni yerler kültürler öğrenme delisi olan bir zat-ı muhterem olaraktan Aner'i zevkle takip ediyorum. Eşiyle tanışmasından, yabancı biri ile evlenip yepyeni bir ülkeye taşınmaktan tutunda Hollanda ve Türkiye hakkında hemen her şeyi anlatıyor.

Sırada tekrar bir erkek var o da Pehitocum sayesinde tanıdığım, yorumlaşmalarını zevkle okuduğum Bana Dair'in yazarı Ali Çalışkan. Eveettt Ali'yi sadece bir kaç gündür tanıyorum ama süper şiirler, sözler yazıyor bence. Bloguna girer girmez adeta bir devrim yapıp onlarca paylaşımını peş peşe hiiçç sıkılmadan okudum :) Aslında buraya mevcutta takip ettiğimiz blogları yazmamız gerekiyordu sanırım ama bundan sonra Ali ve blogu benim için o kategoride o yüzden onu da yazdım işte :)

Ahhh bakk az kalsın unutuyordum çok ayıp ama! İşteee sırada çok güzel şarkılar, filmler, gezilip görülecek yerler, kısaca her şey hakkında kalemi eline alan Ben Sustum Onlar Konuştu blogunun yazarı Sui'cimmm var :) Bu arada Sui Sui'nin Alışveriş Notları diye yeni bir blog açtı :)

Ayyhh sıralama bozuldu valla bir kız bir erkek gitmiyor n'apalım artık ne gelirse aklıma :)
Sırada benim şımarık kızım birgaripSeyma var :) Kızım dediğime bakmayın Şeyma'yla aynı yaştaymışız biz! Ama adından mıdır bilmem ben Şeyma'yı böyle 15-16 yaşlarında şirin şeker biri gibi görüyordum öyle hissediyordum blogunu ilk takibe aldığımda o gözle okuyordum tüm yazılarını :)
Laf aramızda hala bile zaman zaman öyle okuyorum. N'apalım canımm alışkanlıklar bir anda bırakılmıyor :)

Sonra bir de İnsanYavrusu var. Kendisi karışık bir insan ben çözemedim. Siz çözebilirseniz bana da anlatın lütfeeennn :) O da erkekmiş! Ahh ahh onu da sonra sonra öğrendim! Ama n'apim canımm ilk okuduğum yazıları kız ağzından yazılmıştı! Ayhh benim kesinlikle şu profil inceleme işine öncelik vermem lazım! :)

Sonraaa yine deepsi sayesinde tanıştığım Senden Benden Bizden blogunun sahibesi Simge var onu da takibe yeni aldım sayılır aslında :) O yüzden çok çok bir şey yazamayacağım ama son postundan anladığım kadarıyla kendisinin doğum günüymüş 23 yaşında kocaman bir genç kız olmuş ziyaret etmişken doğum gününü kutlamayı unutmayın :)

Amannn amannn az kalsın Admin Panpa'yı unutuyordum! Vallahi yakardı beni :)
Admin Panpa yani Apocann süperrr karikatürler çiziyor arkadaşlar! Cidden yok böyle bir yetenek :)

Benim bir de Duygu'mm varrr. Sanırım kendisi blogunu kapatmış ama umarım geri döner!

Daha melek bahar var uyuşuk hayalperest var kelebeğin gözünden var ahukader var muzurella var büşra kahveci var kahve tadında var! Var da var anlayacağınız.. Dolayısıyla da bu post uzar uzar gider. En iyisi artık sonladırmak :) Şu an aklıma gelmeyen ve yazamadığım daha bir sürü blog var. Lütfen yazamadıklarım bana kırılmasınlar! Hepinizi kocaaamannn seviyorum biliyorsunuz! :)

Listede yer alan sevgili arkadaşlarım lütfen sizler de bu mimi cevaplayın ^^

PS: Ayhh vallaa çok yorulddum yaaa ne zor işmiş bu böyleee :)

Sevgilerimle,

25 Mart 2014 Salı

Ahu Kader ve Sui'den Gelen Mim ~~

Selam Millet,
Önceki yazıma yapılan yorumlarda nerde olduğum sorulmuş aslında bununla ilgili bir yazı yazmıştım ama sanırım gözünüzden kaçtı. Bu ara hastanelerde sürünüyoruz adeta.
Dayım ve yengemi hastaneye götürüp getirme esnasında üzüntü, yorgunluk ve dikkatsizlikten kendim de hastalandım ne yazık ki.
Hafta sonunu yatarak ve iğnelerle geçirdim. Cuma günü içinde fizik tedavi bölümüne randevu aldım. Umarım ciddi bir şey yoktur. Sizler de bana güzel cici dualar edin lütfen.
Yine söylüyorum Sağlık Çok Önemli arkadaşlar! O yüzden çokkk dikkatli olun. Rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin cümlesini son 1 aydır kaç kere kurdum ve duydum inanın bilmiyorum.

Neyseee yazının yazılış amacına dönelim ^^ Sevgili Ahu Kader; Deepsi tarafından mimlenmiş ve bu mimlerde uzunnnn zamandır ortalarda gözükmesem de beni unutmamış ve mimlemiş. Öncelikle kendisine beni unutmadığı sonra da mimler için çok çok teşekkür ediyorum.
Diye yazarkennnn bir de baktım Sevgili Sui de beni mimlemiş :) Kızlarrr sizler bir harikasınız gerçekten çokkk mutlu oldumm. Ben "beni çokkktann unutmuştur herkes" diye düşünürken bu mimler beni inanılmaz mutlu etti! :)

Önce 3 Soru Mimi;
1) Neden 'blog adın' ?
-MyReaL
Hımmm üzgünümm millettt bu çok özelll :)

2) Hayat felsefeni belirleyen söz nedir?
Hımm benim öyle hayat felsefesi yaptığım bir söz yok düşününce ama sevdiğim bir kaç söz var. Mesela;

Don't forget to smile! 

Şu görmüş olduğunuz resimcikte benim masaüstü duvar kağıdım oluyor :)

Biraz da düşünce sözleri;
Dilleriyle insanları kıranları ibadetleri temizleyemez. -Hz.Muhammed (s.a.v)
Telafisi Olmayan Şeylerin İzahı Gereksizdir!!

3) Kendimle ilgili 3'ü doğru 4 şey nedir? 
Ne yanii 1i yalan mı olmalı :) 
*Çabuk ağlarım! Hemencecikkk kırılıverir kalbim.
*İnsanları çokkk severim ama yaşadıklarımdan olsa gerek onlara kolay kolay güvenemem. Aklımda hep "acaba mı?" sorusu olur.
*Hiçç konuşmammmm. Çookkk sessiz bir insanımmmm. -Bak bak yalana da bak hele :)-
*Tontonum ama aslında kendimi böyle severim. Yine de birazcık zayıflamaktan zarar gelmez hani :) 
*Hiiççç öylee hedefim vs yoktur. Kafama göre takılırım.. Gelecek kimin umrunda! Anı yaşamalı insan :)
5 oldu ama idare edin. Bir deee yalan olan/olanları tahmin edin lütfeeennn :))

Çalıkuşu Mimi
Hayattaki ilk hatıralarınızı yazmaya çalışın. Bakalım neler bulacaksınız? '
Çocukluğumla ilgili hatırladığım ilk anım vefat eden dayıma ait. Bizi parka götürürdü. Kendisi tam bir Mahsun Kırmızıgül hayranıydı ve o dönem Zincirlere Vursalar şarkısının yer aldığı bir albüm çıkarmıştı. Tabii dayım sürekli dinlediğinden bizler de çocuk aklı -5,6 yaşlarındayız- parkta sallanırken zincirleri sallaya sallaya bağırırdık "zincirlere vursalaaarrr zamanı durdursalaaarrrr" diye. Şimdii anımsadıkça hem tebessümle hem de burnumun direği hafif sızlar bir şekilde dayıcığıma dualar ederim.

Onun dışında çok çok çocukluk anım var benim. Arabaların arkalarına takılıp düşmelerimiz, kömürlüklere saklanıp arkadaşları korkutmamız, ağaçlara dalıp sahipleri tarafından sırılsıklam edilmelerimiz, mahalle maçlarındaki kavgalarımız, yara bere içindeki dizlerimiz vs vs.. Güzel eğlenceli hatıralar dolu çocukluğum benim. Umarımm tümm hayatım için geçerli olur bu durum :)

Bu güzel mim için önce Ahu Kader' vee Suiciğime sonra da mimlerin sahibi/sahiplerine çok çok teşekkürler.
Cevaplamayan herkesi mimledimmm. Cevaplarsanız bana link atın lütfen okumayı çok isterim ^^

Sevgilerimle,

19 Mart 2014 Çarşamba

Uzun Zaman Sonra Seoul Plaza Tanıtım ~~

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır ne yazık ki hem blog yazamıyorum hem sizlerin yazılarınızı okuyup yorum yapamıyorum.
Terslikler ve aksilikler bitmek bilmiyor. Ne yazık ki bu ara güzelliklere hasretim..
Neyseeee çok dertlenmeden geleyim bu yazının konusuna.

Mecidiyeköy İş Merkezi'ne Seoul Plaza açıldı millet!!! Özellikle Kore aşıkları bu post sizi 12 den vuracak bence :)
Mağaza /Market henüz yeni olduğundan çok çok çeşit yok ama ana Kore yemekleri, kimchi ve SOJU ve daha bir sürü şey varrr :) Zamanla daha da artacakmış çeşitler ancak taleplere bağlıymış.

Ürünlerin hepsi Kore'den geliyor ve fiyatlar Euro bazlı ama tabi ki TL'ye çevriliyor.
İşte birkaç kare..



Benim Kore çılgını arkadaşım bu Soju standını görünce bence delirecek :)
Ayysss bakk bu kare senin için :)

Bence vaktiniz olursa mutlaka bi uğrayın.
Eee oraya uğramışken benim de bir çayımı için derim benn :)

Adres:Şehit Ahmet Sk. Mecidiyeköy İş Merkezi D:45 Giriş Kat Trump Towers 30m

PS: Araya fazla zaman sokup kendimi özletmemeye çalışırım. Ama dediğim gibi bu aralar inanılmaz günler geçiriyorum arkadaşlar. Lütfen bana şans dileyip dualarınızda yer verin.

Sevgilerimle,