23 Haziran 2015 Salı

~~Zeynep Işıklar Röportaj ~~

Selamlar Millettt!!!
Bu sefer bambaşka bir şekilde karşınızdayımmm :)
Eveettt başlıktan da anlayacağınız üzere artık röportaj olayına da el attım :)) Veee ilk tercihim Mevsim'in yazarı canım arkadaşım Zeynep Işıklar'dan yana oldu.
Hem sorular cevaplanırken aramızda gerçekleşen mailleşmeler hem de video çekimleri sırasında biz inanılmaz keyif aldık, bol bol kahkaha attık veeee ortaya böyle güzel bir şey çıktı (:
Ayyy insan biraz mütevazı olur ve "güzel" denmesini sizlerden bekler dimi? :)) Ama n'apalım bu da ben farkı işteee.. :))

Daha fazla uzatmadaaannnnn gerçekleştirmiş olduğum ilk röportajımı beğenilerinize sunuyorum efenimmmm, buyrunuz... :)
~~~~
Öncelikle işe sevgili yazarımız Zeynep Işıkları tanıyarak başlayabilir miyiz? Zeynep Işıklar kimdir? Neler yaşamıştır? Gelecek planları ve hayalleri nedir? Şöylee kısacık kısacık, merak giderici minikk cevaplar alsak mesela :)

 Bari bu en zor kısmı es geçseydik. :D Liseyi Bodrum’da okuyan Zeynep, küçük yerden sıkılarak toplamış bavulunu İstanbul’a gelmiş. Açık öğretimde hiç sevmediği Çalışma Ekonomisi bölümünü okurken bir yandan çeşitli yerlerde satış işlerinde çalışmış ve kendini bu konuda geliştirmiştir. (Bu işi de sevmiyor.) Şimdi ise nişanlısı ile beraber tasarım ve içerik ajansında çalışıyor ve bunu keyifle sürdürüyor. :)  Hobileri arasında, kitap okumak her zaman başta yer alıyor. Bunun yanında müzik dinlemeyi, elinden geldiğince gezmeyi çok seviyor. Gün içerisinde bir demlik çay ve en az iki bardak kahve içiyor. İki kedisi ile beraber yaşayan Zeynep, şimdilerde yeni hikayesi Bal Köpüğü üzerinde çalışıyor. :D Böyle de yazmak zormuş ya… :D

Şimdi de sırada sevgili okurlarından da gelen birbirinden güzel sorularımız var: