9 Eylül 2013 Pazartesi

İlk Tayvanlı Misafirlerim ^^

Selam Millettt!!
Tayvanlı arkadaşlarımla -ilk- birlikteyim cumadan beri.. Her yerde Kore rüzgarı esiyorken Tayvanlı misafirlerle olmak birazcık değişik oldu cidden ama çok eğlenceli süper zamanlar geçirdim.. Kuzenimin nişanına gittik Angela bana tayvan yemeği yaptı.. Dün herkes Suzy ve Beast'ın peşindeyken biz Sultanahmet turu attık.. Dinlenmek için bir cafe'de oturduk ve çok garip bir şekilde resmen çalışanlardan birinin yoğğğuuunnn ilgisi altında kaldım.. O kadar ki kızlar bile waoww waoowww falan demeye başladılar bütün müşteriler dönüp dönüp bana baktılar sırıttılar falannn... Çok utanç vericiydii.. Yanımda yabancı misafirlerim olmasa ben bilirdin ne yapacağımı yaa neyseeeee..

Daha bir sürü şey yaşadık. Hepsini tek tek anlatacağım ama o kadar yorgun bitkin uykusuz ve halsizz bir durumdayım ki iki kelime yazmak bile çok ama çok zor geliyor.
Şimdilik yalnızca bir foto :)

Ben, Annabella, Yakışıklı Kardeşim, Angela, Kızların deyimiyle Mama - Annem, Abim :)

Sevgilerimle,

7 yorum:

  1. yine mi geziyosuuun. maşallah maşallah pes pes.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deepsiii
      evet evet yine yine geziyorum kiiii :)
      hehehhe çok eğlenceli güzel günler geçiriyorum bu ara bir sürü bir sürü misafirim var kii (:
      hemm dün bana süper süper yemekler yaptılar :)

      Sil
  2. ÇILGIN, APTAL, AŞK

    Crazy, Stupid, Love

    Steve Carrell, Julianne Moore
    Ryan Gosling, Emma Stone

    Hafif bir komedi beklerken nefis bir film çıktı Çılgın, Aptal, Aşk. Yine hafif, kolay izlenen, komedi yönü de olan bir film, ancak, aynı zamanda mükemmel bir ilişkiler filmi. Yetişkinlik ve ergenlik ilişkilerini, aşkı, mutluluk arayışını, tarafsız ve insancıl yönlerden inceleyen, kahramanlarına sevecen yaklaşan çok keyifli bir seyirlik.

    Carrell, Moore, Gosling, Stone hepsi iyiler. Tüm yan roller de inandırıcı. Üstelik filmde Marisa Tomei ve Kevin Bacon da var.

    Moore, Meryl Streep ile birlikte Amerikan sinemasının en kişilikli oyuncularından. Birçok iyi rolde izledik, izliyoruz. Carrell’ı 2000’lerde birçok popüler filmde izledik. Gosling de 2000’lerde aramıza girdi. Notebook ve Blue Valentine ile tanıyoruz daha çok. Stone’u daha yakınlarda izledik Easy A’da, okulun havalı kızı rolünde. Tomei’yi sinema meraklıları 90’lar ve 2000’lerdeki filmlerinden bilir. Bacon ise en çok Julia ve Kiefer ile oynadığı Flatliners (Çizgi Ötesi), Matt Dillon ve Neve Campbell ile oynadığı Vahşi Şeyler (Wild Things) ve Apollo 13 ile sinema galerimize girdi.

    Lise yıllarından beri eşiyle ve çocuklarıyla mutlu yaşayan Cal (Carrell) bir anda eşinin (Moore) boşanmak istediğini ve başka bir erkekle olduğunu öğrenir. Eşini sevmektedir. Yeni bir hayata başlamaya çalışır. Yeni tanıştığı Jacob (Gosling) ona erkek olmayı öğretmek ister. Cal, kendini yeni baştan yaratmaya çalışır. Çapkın bekar Jacob ise hiç beklemediği şekilde bir kıza aşık olur. Cal ile Jacob rolleri değişirler. Cal, bir yandan da oğlunla ve onun duygusal sorunlarıyla ilgilenmek durumundadır.

    Cal, kendi ilişkileri, Jacob’ın ilişkisi, oğlunun aşkı ve kendine aşık olan başka bir genç kız ve eşinin yeni ilişkisi arasında sıkışır kalır. Bir süre sonra bütün bu kişiler arasındaki ilişkiler çözümü zor bir karmaşaya doğru ilerler.

    Ergenlik, yetişkinlik, sevgi, aşk, doğruyu bulmak ve uygulamak, mutluluk çabası üzerine eğlenceli, samimi, hoş bir film. İyi bir film izlemek isteyenler kaçırmasın.

    YanıtlaSil
  3. Eğlenceli görünüyor. Ayrıntıları beklıyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kleinn klein
      hehee ilk fırsatta yazacağım canımmm :)

      Sil
  4. hımmm kuzen nişanıymış doğru ya.
    kızlarla oraya gitmişsiniz.
    iyi kardeşini kaçırmamışlar.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deepsiii
      hmmm kardeşimi kaçırmak mı??? :O

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: