20 Ekim 2014 Pazartesi

Ufak Bir Duyuru!

Merhaba Millet,
Sizlere ufacıkk bir duyuru yapmak için geldim bu sefer.
Eveeet daha önce de söylediğim gibi bayram sonrası kursuma başlayıp, düzenimi oturtup blogumla ilgilenmeye başlayacağım ama öncelikle sizlere uzunnn yazandır yazmak istediğim bir konudan bahsedeceğim.
Aslında bu konu nasıl anlatılır ve ne yazılmalıdır inanın ben de bilemiyorum. O yüzden lafı hiç uzatmadan öncelikli olarak sizlerle anlatacağım konu hakkında çok çok daha geniş ve doğru bilgiye ulaşabileceğiniz bu linki paylaşıyorum; http://www.sarpinumudu.org.tr/

Sarp'ın Umudu Genetik Hastalıklı ve Engelli Çocukların Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel olarak Canavan hastalığı başta olmak üzere genetik hastalığı olan meleklerimize yardım için kurulmuş bir dernek.
Onlar için büyük küçük demeden yardımlar yapılıyor ve meleklerimizin biraz olsun rahat edebilmeleri için özel sandalyeleri, yatakları, banyo sedyeleri ve daha birçok şeyleri temin ediliyor.

Bu konu o kadar hassas ve önemli bir konu ki ben ne söylersem söyleyeyim sanki yeterli gelmeyecek gibi o yüzden sizlerle en son paylaşımlarıyla birlikte ilgili linkleri tekrar paylaşıyorum.
İşte derneğin facebook sayfasının en son paylaşımlarından küçük bir  iki alıntı;

Sizi Nisanur ile tanistirmak istedim. Nisanur cok guzel bir kiz. CANAVAN hastaligi sebebi ile Yutma fonksiyonu olmadigindan mideden besleniyor, fizyoterapi ihtiyaci cok buyuk, sadece yatakta yatiyor ve hic hak etmedigi bir pusette yatar vaziyette oturuyor. Gonlum onu sizinle tanistirmazsam rahat etmezdi. Fedakar agabeyi Yasin bize Nisanur ile ilgili tum bilgileri gonderdi. Nisanur buyuk sıkıntılar icinde yasam surmeye calisiyor ve hic bir sarf malzemesine ve ekipmana sahip degil. Ona oncelikle bir evde oturma sistemi ve banyo sedyesi almaliyiz. Bu ise el uzatirim diyenler, el kaldiranlar lutfen www.sarpinumudu.org.tr adresine yonlenip 5 tl dahi olsa bagis yapmalilar! Nisanur'u yalniz birakmayalim, tum dostlarimdan destek bekliyorum! HAYDI ARKADASLAR NISANUR ICIN KALKAN PARMAKLARI GORMELIYIZ!


Hayatın Gayesi, Kosturmalar daha iyi ne yapabilirimler ve plan programlar icerisinde kısır dongulerle yasayıp duruyoruz. Dedim ya hayat gayesi... Oysaki hergun yedigimizden ictigimize kadar,aldıgımız yeni arabalar yeni esyalar yaptıgımız seyehatlere kadar bir cok seyi paylasıp dururken (kendi adıma) soylemeliyim ki çokca bencilim ve benciliz  Yardımlasmayı en iyi becerenler olarak dikkatlerinizi bir yone cekmek istiyorum... Evet bu evrende yardım elini uzatacagımız cokca insan var bunlardan biride CANAVAN hastaları.Canavan ve genetik hastalıklarla doğan ve engelli çocuklar bir umut arıyor..Onların umutlarından biri de SİZ olun.. Daha detaylı bilgi almak icin www.sarpinumudu.org.tr adresinden yararlanabilir Gökben Şansöz Ateş ya da Sarp'a Dair ile iletisime gecebilirsiniz. Bir cogumuzun hayatında 5 tl azımsanacak bir rakamken, Genetik hastalıklı cocuklar icin bir umut!ve onlar hayat standartlarını iyilestirecek 5 tl lik bagıslarınızı bekliyor... (GONLU ZENGİN ARKADASLARIM MEBLAYI YUKSELTEBİLİR  ) HADİ UMUT FENERLERİNİZİ CANAVAN HASTASI COCUKLAR İCİN YAKALIM!!! HADİ BİR COCUGUN GULUMSEYISINE DOKUNALIM!!!


Bu tarz konulara gösterilen ufacık hassasiyetlerin kocaman mutluluklar doğuracağına inanıyorum ben vee benim canımmm takipçilerimin nasıl kocaman yürekli olduklarını ve minik meleklerimiz için ellerinden geleni yapacaklarına eminim!  :)


Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler!!

Sevgilerimle,
MyReal

2 yorum:

  1. Yavrum benim..
    Miniğim ALLAH şifa versin..
    Duyarlılığından ötürü seni de canı gönülden tebrik ediyorum..
    Evet 5 tl dediğimiz bir çoğumuz için hiç bir şey.. Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ~♡ηυяѕαℓкιмι™
      Teşekkürler canım.
      Aminn inşallah tüm kuzularımıza...

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: