11 Aralık 2014 Perşembe

Tüyap Kitap Fuarı 2014 - II ~~

Selamlar!!
Evettt başlıktan da anlayacağınız üzere sonunda dedim ki hadi ama 2015 Tüyap Kitap Fuarı açıklanacak sen hala tamamlamadın fuarla ilgili yazını ve bu sabah erkenden başladım yazmaya!

Bir önceki yazımda sizlere Lemariz Müjde Albayrak ve Öykü Odabaş Kanneci'yi anlatmıştım. İkisinin de ilk kitaplarıydı elime aldığım kitaplar. Yine önceki yazımda belirttiğim gibi İntikamın Sırrı'nı elime aldığım gibi o hafta sonu bitirdim. Bir sonraki yazımda inşallah yine araya aylaarrrr girmezse onu yorumlayacağım.

Şimdi sırada yine ilk kitabının heyecanını yaşayan gencecik bir yazarımız var; Merve Akıncı!
Kendisi henüz üniversite öğrencisi, turuncu saçlarıyla inanılmaz güzel bir insan. Merve de yine Wattpad'de yazan yazarlardan biriyken bir anda Müptela Yayınları ile anlaşıp Şahmelek'i artık kitap sayfalarından okuyun dedi. Ehh biz de onu kırmadık tabi ki :)

Merve'nin kitabının başlarını biliyor olsam da yayınevleri artık wattpad üzerinde bulunmasına izin vermediğinden finali konusunda merak içindeydim :)
Neyse ki ilk baskıdan aldım veee -bana göre- mutlu sonları okudum :)

İşte fuardaki imza gününden Ben, Merve veeeee tabi ki güzeller güzeli kitabı Şahmelek!!


Son olarak bir de kitabı okurken sevgili yazarımıza özelden(!) yazdığım ama onun facebook sayfalarında paylaşıp hafifçe yanaklarımın kızarmasına sebep olduğu kısacık yorumum (:

Bazenn bazi seyler hiiccc bitmesin istiyor insan.. Bu guzel kitaptan aklimda en cokk kalan Sila oldu nedense.. O guzel kalbinle canin kuzenine gercekten bir sonsuzluk verdigine inaniyorum ben de.. Guzel kalbin kadar guzel bi hayatin ve askin olsun tatli yazar! Ve dee Peri gibi bi melegin!!! Seni okumak ozellikle taniyip o guzel tebessumlerini animsayarak okumak cokk guzeldi.. Baska baska hikayelerde, asklarda, mis gibi sayfa kokularinda yeniden bulusmak dilegiyle! 

Benden şimdilik bu kadar kendinize çokkkk cici bakın ve beni özleyinn vee deee hiçç üzülmeyip hepp mutlu olun. Unutmadan bir de bol boll kitap okuyun (:


Not: Kitapta da bir iki sevişme sahnesi var. O yüzden okuyup okumamak konusunda karar sizlere ait. Bu cümlem lütfen yanlış anlaşılmasın, eşler arasındaki yakınlaşmalar gayet doğal ve edebi bir şekilde anlatılmış ama ben yine de belirtmek istedim. (:

Sevgilerimle,

2 yorum:

  1. Kitap fuarlarını bu yüden çok seviyorum :) Sevdiğin yazarlarla bir araya gelmiş oluyorsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm Kepçemmmm
      Kesinlikle katılıyorum! Fuar süperdi! (:

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: