13 Ekim 2015 Salı

Zeynep Işıklar - Doğum Günü ~~

Merhabalar arkadaşlar!

Evet, bu sefer ki yazım benim çok canım bi'tanecik arkadaşım, Mevsim ve Bal Köpüğü kitaplarının yazarı Zeynep Işıklar'ın doğum günü ile ilgili olacak. Kendisi için okurları ile birlikte bir video hazırladık ve ben bu videonun da yazılanların da ölümsüzleşmesini, canı sıkılınca açıp okuyabileceği bir sayfada yer almasını istedim. O yüzden de sizlerin de affına sığınarak bu yazımı tamamen canım dostuma ithaf etmek istiyorum.
Önceliğim elbette sevgili okurlarından gelen fotoğraf ve yazılar olacak.
Haydi o zaman başlayalım :)

-Fatma Yıldırım;
Zeynep ablam, öncelikle doğum günün kutlu olsun.  Nice mutlu yıllara.  Başarılı yıllara. Seni çok çok çok seviyorum.  Senin yerin hep ayrı ben de. İyi ki tanımışım seni. Watpadd'den çıkan kitaplardan ilk aldığım kitap Mevsim. Çok seviyorum kitabını.  Çok güzel bir kalemin var ablam. Bal Köpüğü'nü de sabırsızlıkla bekliyorum.  Yolun açık olsun ablam. Başarıların daim olsun.  Çok çok öpüyorum.


-Aleyna Kayhan;
İyi ki doğmuşsun canımız. İyi ki o güzel kalemine ortak olmuşuz ve seni tanımışız. Yeni kitabımız Bal Köpüğü'müz hepimize hayırlı, uğurlu olsun . Hep bizimle kalman dileğiyle seni çok seviyoruz . Tekrar ve tekrar yaş günün kutlu olsun canım yazarım.


-Tuğçe Okur;
Canım bal bebeğim bir insan bir insanın hep iyi ki varı olabilir mi cevabısın benim için. İyi ki iyi ki varsın! İyi ki doğmuşsun. Öyle gerçeksin ki... Kocaman kolların var ya senin sarıldı mı bal kokan. Bi de 'bebeğim' demen var ya her şeyden öte öyle gerçek öyle duygulu olan. Seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki. Değerlimsin benim, canımsın. Beraber nice güzel doğum günlerimiz, güzel günlerimiz olsun. Hiç mi hiç ayrılmayalım. Bal kokulu sevgin hep benimle olsun. Seni çok kocaman seviyorum. En güzel dilekleri senin için diliyorum. Yüzünden güzel gülümsemen eksik olmasın. Doğum günün kutlu olsun bal bebeğim. Kalbim hep seninle.

          

 -Hacer Aydın;
Doğum günün kutlu olsun Zeynep ablam! Daha nice doğum günleri görmen dileğiyle. Seni çok seviyorum. Ben seni ilk 'Mevsim' ile tanıdım, iyiki tanımışım. Bal Köpüğü 6 Kasım'da basılıyor, ben bu kadar heyecanlı iken, seni düşünemiyorum. En iyisi olacağını zaten biliyorum hayırlı olsun ablam, Tüyapta görüşmek dileğiyle, her zaman mutlu ol!


-Mervenur Pehlivan;
Zeynebim ,canım benim...  Doğum günün kutlu olsun. İyi ki tanımışım seni o içtenliğin, kalbinin güzelliği hiç bozulmasın canımın içi. İyi ki varsın 

-Ayşe Nur Toksöz;

-Zeynep Hocagil;

Zeynep'imm,
Güler yüzü melek insan.!
Seni ilk kitabın Mevsim ile tanıdım ve daha yüz yüze tanışmadan ilk mesajlaşmamızdan sonra sana karşı bir sıcaklık oluştu içimde. Konuştukça daha bir sıcak daha bir sevilesi geldin bana. Yüz yüze tanışınca da o sıcaklığını gözlerimle görmüş oldum.
Şimdi birde ikinci bir mutluluk benim için, bizim için Bal Köpüğü de kitap kokusuna karışıyor! Yeni bir heyecan, yeni imza günleriiii.. Yani süper süper günler bizi bekliyor. İnşallah bol kazançlı, bol okurlu olur.
Güler yüzün o kadar güzel ki.. Sana gülmek çok yakışıyor..!
Şimdi bu güler yüzlü, daha 1 ay önce beyazlar içindeki o meleğin doğum günü..
Doğum günün kutlu olsun bebeğim
Sevdiğin adamla ve diğer tüm sevdiklerinle bir ömür mutluluk yanında, senin olsun!
Seni kocaman seviyorum!
Ve inşallah güler yüzün bir ömür yüzüne yapışık kalsın 
Kocaman sevgiler..

-Ezgi Can Akpınar;
Öyle kalbimi dopdolu eden bir iyi ki, ki;
İyi ki varsın, ve hep iyi ki olarak kalman dileğiyle.
Mutluluğun en güzeli peşini hiç bırakmasın yazarın, ablanın en güzeli, en can olanı.  ♥

-Beyza Büyükada;
İyi ki doğdun! Seni çok çok çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun. 
En tatlı yazıların ve gülücüklerinle bizimle olman dileklerimle;


-Sıla Sude (İkizlerin )
Melek yüzlü yazar Zeynep ablamız,
Seni çok seviyoruz ve ne olursa olsun yanındayız. Bizim için değerin çok büyük. Yüreğinin güzelliği yüzüne de yansımış canım ablamız.İyi ki doğdun ve iyi ki varsın.Hayatımızdaki yerin çok büyük. Bunu hiçbir zaman unutma.
Kocaman öpüyoruz. Umarım hayatında hep mutlu olursun.
                   -Seni çok seven ikizlerin

-Betül Özen;
Merhaba Zeynep Abla. Şöyle bir geriye gittiğim zaman -yapacak bir şey bulamadığım zamanlarda yani- Wattpad ile ilk tanıştığımda tek tük şeyler okuyordum. Herkesin okuduklarından yana değildi tercihlerim. Bir yazar ile iletişime geçtiğimde bana önerdiği yazar sendin. Hani normalde çok da ilgilenmem ama bir kerede tüm hikayelerini okudum. Bazen karakterlerinde kendimden parçalar buldum.
İyi kim oldun. İLK'im oldun. EKSİK PARÇAM oldun. MEVSİM'sizliğimin ortasında BAL'ım oldun. YIKILAN KURALLAR'ım olsa da yenilerine inşaa oldun. Dedim ya başta. İyikim oldun! Ablam oldun.
Doğum günün kutlu olsun! Seni çok seviyorum ablam...

-Aydan İnan;

-Dilek Demirtaş;

-Asiya Rüstemzade;

-Zeynep Buse Karip;
-Sevinç Çıldır;


-Gülçin Özbek Kuyumcu;


-Zeynep Güvercin;
Aşk dört mevsimdi deyip canımıza can olan biricik annem iyi ki watty'de hikayelerini yayınlamaya başlamışsın ve ben de seni bulup derinden etkileyen kaleminle ve senin güzel sevginle karşılaşmışım. Sonra her şey çok çok güzel gelişti sen kocaman, sıkıca sarılan kollarının arasında sevgiyi tattırdın bana ❤ annem dedim ve sen kızım diye kabullenip beni daha sıkı sarıp, kanatlarının altına aldın. Hep, her zaman iyi ki seninle tanışmışım dedirten biricik annem iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin, hep bizimle kal ❤

-Elif Çınar;
Kalbimin baldan köşesinin sahibi, canım Zeynep'im...
Doğum günün kutlu olsun! Yeni yaşında tüm mutluluklar senin olsun, hayallerin bir bir gerçekleşsin güzelim. <3 Yazan kalemin hiç durmasın, birbirinden harika aşk hikayelerinle biz okurlarını mest et. Gerçek hayatında bulduğun aşk, katlanarak büyüsün ve hayatına renk katsın. Dört mevsimin tüm renkleri seninle olsun! <3
Bal meleğim, iyi ki doğmuşsun!
İyi ki yazmışsın da hayatlarımıza girmişsin!
Yeni yaşın, tüm güzellikleri getirsin sana. Güzel gülümsemen her daim ışık saçsın.
Seni çok seviyorum canım benim. İyi ki varsın! <3
Nice güzel, mutlu, sağlıklı yaşlara.
Kocaman ve ballı öpücüklerimle... <3



-Aslı Yılmaz -Bu ben oluyorum sanki :)-
Zeynep'ime;
Bazen küçük tesadüfler, atılması gereken minicik adımlar vardır ya hani, ileri doğru atacağın bir adımın yaklaştıracağı ya da geri doğru atacağın bir adamın uzaklaştıracağı gibi. Yapmak ya da yapmamak yalnızca birkaç saniyelik bir süreye bağlıdır. İşte anlık bir kararla attığım o adamın ve küçük tesadüflerimin en güzel sonucusun sen.
Yıkılan Kurallar adı ile hayatıma girip, Sen Misin Eksik Parçam? diyerek yüreğimdeki eksiklikleri yansıtan, İlk ile hayatımın en güzel hayallerini kelimelerle buluşturan, aşk dört Mevsimdir diyerek, aşkın her halini öğreten, Bal Köpüğü ile hayatımı tatlandıran bi'tanem,
Her zaman dediğim gibi ilk anlarından beri seni okuyor olmaktan hep mutluluk duydum ve duymaya da devam edeceğim.
İyi ki doğmuşsun, iyi ki Wattpad denen bir platform var edilmiş ve sen iyi ki o platformu duyup kalemine ve bizlere şans verip hayatlarımıza hoş gelmişsin.
Her zaman benimle olman dileklerimle, daha nice mutluluk, huzur ve başarı dolu yıllara...
Kocamannn seviyorummmm, 
MyReaL – Aslı

Bu da nacizane videomuz.♥



Buraya kadar okuyan, bu güzel sürprizimize katılan, bi'tanemin doğum gününü kutlayıp gülümseten herkese ve her bir kelimeye sonsuz teşekkürler.
Hayatınızdan güzellikler, dostluklar, sevgi ve kitaplar asla eksik olmasın. Kalbiniz hep sevgiyle atsın ve güzel yüzlerinizdeki tebessümünüz hiç solmasın.

Not: Paylaşımlarımı instagramtwitter ve facebook hesabım üzerinden anlık takip edebilirsiniz arkadaşlar. Hepinizi beklerim :)

Kocaman Sevgilerimle,





12 yorum:

  1. görmüştüm senin feyste onu ve kitaplarını. okurum yaa. bak benim kitap, beyoğlu'nda emek yayın dağıtım'daymış. ordan alabilirsin işteee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone
      heh bak bu çok iyi oldu. o tarafta çalışan bir arkadaşım var rica ederim ondan alır benim için :)
      hımm ikinci kitabı çok daha hoş onu okumadı da tavsiye ederim. hatta ben hediye edeyim sana, hem de imzalı <3 :)

      Sil
    2. okudum ama ne diyceğimi bilemedim kii yaa :) etsen iyi olur ama edemezsin kii yaa :) allam, gizliyim yaa, bakalım belki ilerde :)

      Sil
    3. ahaahahah gerçekten bunu mu düşünüyorsun deep :)
      PTT ile herhangi bir semte ya da şehre de gönderebilirim Deeptone adına gerçek adını ya da adresini yazmamış gerekmez ki :) ahahahah :)

      Sil
    4. :) iyiymiş hihihi :)

      Sil
    5. ehehehe gerçekten sevimlisin deepsi :)

      Sil
  2. Hep görüyorum ben de resimlerinizi imrenilesi bi arkadaşlığınız var hep böyle olun inşallah bi de tabisi iyi ki doğmuş yakındaki kitap alışverişime ekleyeceğim bi kitabını meraklardayım zaten :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birgaripSeyma
      Çokkk teşekkür ederim kuzummmmmm :* <3
      Umarım heppp öyle olur ^^

      Sil
  3. bu nasıl tatlı dostluk dolu bi blog sayfası!! <3

    YanıtlaSil
  4. ay ne tatlııııı okuycam ben deeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu çokkkk merak ediyorum deepsi :) <3

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: