23 Şubat 2018 Cuma

İzledim, Yorumladım / SONSUZLUK ODASI ~~

Selamlar Millet!

Yeni bir film yorumu ile işte geldim buradayım! (:

Sonsuzluk Odası, aslında gerçekten merakla izlemeye başladığım bir filmdi -zira teknolojiye karşı yoğun bir ilgim var ama üzülerek söylüyorum ki çok sıkıldım! :/

Yalnızca sonunu merak ettiğim ve açıkçası o an için yapacak daha iyi bir işim olmadığı için izlemeye devam ettim ama sonu da çok vasattı. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Kısacası benim için izlemesem de olurmuş dediğim bir filmdi.

Genel bilgileri ve kendi izlediğim linki paylaşıyorum elbette :)


Yönetmen : Travis Milloy
Senaryo : Travis Milloy
Oyuncular : Brandon Loomis, Cassandra Clark, Christopher Soren Kelly, Chuck Klein
Orijinal İsim : Infinity Chamber

Bir mahkum yıllardır bir hapishanede tıkılı kalmıştır. Ama bu durum ona göre değildir. Artık son noktaya gelmiştir. Bu zamandan sonra onun hâlâ burada kalma gibi bir şansı yoktur. Ne yapıp edip bu delikten çıkmalıdır. Bir kere bir şeyi kafaya koyan bu adam yapmadan rahat duramayacak olan kişilerdendir. Ama bu hapishanenin her şeyi otomasyon ile kontrol edilmektedir. Yani her şey bilgisayarla yapılmaktadır. Bu durumu saf dışı bırakmanın tek yolu ise yine bir bilgisayardır.
Bilgisayar ile arası iyi olan bu mahkumun tek ihtiyacı bir bilgisayardır. Eğer bir bilgisayar bulabilirse buradan kurtulacağını düşünmektedir.
Not: 1 Ödül ve 1 Adaylık. Müzik: Jacob Yoffee




Not: Görsel/ler ve genel bilgiler Google'dan alıntıdır.

İzleyen ya da izleyecek olan herkeslere iyi seyirler!

Kocaman Sevgilerimle,

1 yorum:

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: