9 Temmuz 2013 Salı

Arkadaşlarla Süper Bir Pazar ve Erken Doğum Günü Kutlaması ~~


İşte geldim burdayım :)
Dün benim sevgili biricik arkadaşlarımla saat 2 de Eyüp'te buluşacak ve Yazılım Mühendisliğini kazanan
arkadaşımın -Y'nin- var olan adağını gerçekleştirmek için dualar edip bir şeyler dağıtacaktık..
İstanbul'un diğerrrr ucundan geliyor olmama rağmen yalnızca yarım saatlik yoldan gelecek olan sevgili arkadaşlarımı yaklaşık olarak 1,5 saat beklemiş olmaktan gurur duyduğumu belirterek söze başlamak istiyorum bu sefer..

Sevgili arkadaşlarım beni 1,5 saat boyunca durakta boş boş oturmak zorunda bıraktığınız, otobüste dedikoduya dalıp attığım mesajları bile farketmediğiniz ve bunu hhiiiççç utanmadan açık açık söylediğiniz için de ekstra Teşekkürlerrr :)

Neyse bu kadar veryansın yeter di mi ama?? :)
Gelelim günümüzeee..
Evet durakta çok bekledim ama sonunda geldi benim tatlıcıklar ve biz iki akıllı -ben ve B- Eyüp Sultan'a gidipte yanında eşarp götürmeyen zekiler olaraktan öncelikle 2 şal aldık.. Sonra camiye girdik bir yerde etek bulduk ve B hemen geçirdi üstüne.. Sonra teyzelerden birinin feracesini rica ettik sağolsun bizi hiç kırmadı ve hemen verdi.. Y'de onu giyince inanılmaz tatlı bi şey oldu :)
Yalnız başörtülü, feraceli hanımların arasında pantolonlu açık saçık tiplerimizle eminim ortamda parlıyordukkkk :)
Neyse bir şekilde ibadete uygun kıfayetlere büründük -teyzeler sayesinde- ve dualarımızı vs edip ibadetlerimizi yaptık fazla detaya gerek yok bu konularda (:

Sonra kalabalığı adeta yararak dışarı çıktık, arkadaşımın adağını gerçekleştirdik, herkesten çok güzel dualar aldıkk hattaa bir sürü talibimiz bile çıktı.. Sağolsun teyzeler çok sevdi bizi.. eee biz de sevilmeyecek gibi değiliz cannnııımmmmm (:

Eee malum saatler geçiyor kahvaltı bile yapmamışız artık karnımızı doyurmamız lazım dedik ve ne yiyeceğimizi düşünmeye başladık.. İki karadenizlinin içindeki tek doğulu olaraktan hadi Diver'e gidelim burda çok güzel yemekler var dedim... Kendileri -Diver- Karadeniz Mutfağı olarak geçiyor daaa :)
Neyse ikna ettim hatunları ve girdik oturduk... Menüye baktıkçaa açlıktan gözümüz dönmüş bir şekilde "aaa şunu da alalım aaaa bunu da alalım" diye diye bir sürü şey istedik ve yarısını yiyemedikkkk :)
Bir de şu Karadenizlilerin yüz karası olan sevgili arkadaşım Y'ye mıhlama denettik.. Hanımefendi beğenmeddiiii :)
Mıhlama sevilmez mi yaaa.. :)

Ondan sonra sağolsun müessese çalışanları Ramazanda rezervasyon alıp almadıklarını konuşurken bize birer Türk kahvesi ikram ettiler ve oturduk o kadar duanın üstüne fincanları kapatıp fallar baktıkkkk (:

Ordan çıktık, deli deli fotoğraflar çektik, iskele de oturdukkk, feshaneye uğradık ve atlı karıncaya binmek istedik ama "3 koca kız atlı karıncada" modunda çok komik olacağımızı düşündüğümüzden hemennnn vazgeçtik bu düşünceden :)

Vee durağa gidip B'nin sürpriz doğum günü kutlamasına gittik.. Tabi bizim doğum günü kutlaması olduğundan pastayı görene kadar haberimiz yoktu. Yalnızca piknik yapacağız sanıyorduk :)
Meğer Anneciği Biriciğine Sürpriz Yapmış.. Pikniğe diye gittik karşımıza uğur böcüğü pasta çıktııı :) B'nin doğum günü 08.07 de (:

İşte Benim Canım Dostlarım:
Canım benim kardeşten öte kardeşim o, herkesin böyle bir dostu olmalı hayatta.. İyi ki varsın diyebildiğim nadir insanlardan.. (B <3)

Kıvırcığımmmmm.. Kuzum o benim kuzummmm.. Tatlı mı tatlı tamm 8 yıllık arkadaşım.. Az çekmiyoruz birbirimizi iyi ki varız iyi ki dostuz. İyi ki seviyorum sizi :) (Y <3)

Ayağımızda topuklularımız, şık şık kıyafetlerimiz -ne şık ne şık- piknik alanında sürpriz doğum günü, uçurtmalar, yakan toplar, sahilin güzelliği ve serinliği, kız kıza dedikodular, eski dostluklarla dolu süperrrr bir gündü bu pazar benim için..
Bütün pazarlarımın böyle birbirinden güzel olmasını diliyorum..

Hepinize Sevdiklerinizle Mutlu, Güzel, Huzur Dolu Günler, Yıllar, Ömürler...
Bu arada iyi ki doğdun benim kardeşten öte canım arkadaşım.. İyi ki varsın.. Ve umarım sonsuza dek dostum kalırsın... Tabi ki sende kuzucuğummm (:


Aaa bide bide Herkese Hayırlı Ramazanlar..
" Her dakika saate bakmalar , pide kuyrukları , davetler , bütün ailenin birlikte olması ve her zaman olmayan muhteşem sofralar..
Akşamların tatlı telaşı.. Nefsin,Sabrın imtihanı.Bolluk ve bereketin zamanı 'Hoş Geldin 11 Ayın Sultanı.'
Ramazan ayımız Mübarek olsun.." diye bir alıntı yapıyorum..

Sevgilerimle,

12 yorum:

  1. Ramazan tatlısı olmuş bu yazın hadi bakalım..:):)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel eğlenmişsiniz :)) hayırlı ramazanlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evett gerçekten de çok eğlendik..
      teşekkürler tatlım sana da :)

      Sil
  3. ha haaaa ağzım kapanmadı yine gülmekten kız.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Camiye hazırlık kısmı süpermen kostümünü giyinmek için telefon kulübesine giren Klark Kent gibi olmuş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abdullah :)
      hehehehehe çok güldüm yaaa sağol :)
      eee bizde superwomen olduk o zamann :)

      Sil
  5. Çok eğlenceli bir gün olmuş anladığım kadarıyla :) Hayırlı ramazanlar Aslıcığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım (:
      sana da hayırlı ramazanlar :)

      Sil
  6. Ooooohh sizin enerjiniz bana geçti...
    :)

    YanıtlaSil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: