5 Ağustos 2013 Pazartesi

Jongkwan'la Son Gün~~

Selllaaammm ^^ Annyeonghaseyo ^^

Biraz geçte olsa kaldığım yerden devam ediyorum!!
Önceki yazımda geçirdiğimiz güzel cumartesiyi ve Kiseop'ın Yunanistan'a Jongkwan'ın da Kapadokya'ya gittiğini söylemiştim.. O yazı için tık tık ^^

Jongkwan çarşamba günü geri geldi ve ben onu tekrar görmeyi çoookkk istiyordum (:
Ama kendim buluşalım mı diyemedim.. -Utandım sankii :)- Veee saatlerce Rıdvan'a yalvarıp sonunda ikna ettim onu ve o da Jongkwan'a bugün iftarı birlikte yapalım mı diye sordu... Jongkwan'da hemen kabul etti ^^

O kadar mutlu oldum ki anlatamam ^^ Hemen annemi arayıp izin istedim ve saatin 6 olmasını beklerken saniyeleri saydım adetaaa :)

7 gibi Sultanahmet tramvay durağındaydım.. Jongkwan'ı yeniden görmek çççoookkk güzel bir duyguydu (:
İnanılmaz derecede mutlu ve heyecanlıydım.. 


Birlikte aşağıya doğru yürüyüp iftarda ne yiyeceğimizi falan düşünüyorduk ki iki tane unnie gördük ve onlara selam verdik.. Sonra Rıdvan'a "bunlar bir şey arıyor belli hadi gel yardım edelim hem muhabbet ederiz" vs vs diye diye geri döndürdüm ve unnielere selam verdik.. Doy Doy Restaurant'ı arıyorlarmış :) Biz de bilmiyorduk ama unnielerle zaman geçirme fırsatını kaçırmamak için önüme gelen herkese sordum nerede olduğunu ve unnielerle konuşa konuşa restorantın önüne kadar geldik..

Unnieler üniversiteden arkadaşlarmış ve ikisi de ana okulu öğretmeniymiş ^^ Onlara SeonSeng dediğimde şok oldular "Waow waow waowww " deyip gülmeye başladılar ^^ Mail adreslerini vs alıp ayrıldık..

İşte Güzeller Güzeli Şirin Mi Şirin Unnielerimiz ^^


Veee bizim Rıdvan Hyo Won unnieye -sarı elbiseli olan- resmen aşık oldu arkadaşlar ^^ Bu konuyla ilgili yazısı için tık tık ^^

Unnieleri bırakıp geri dönüp Eminönü'ne doğru yürüdük.. Jongkwan balık-ekmek yememiş duyunca şok olduk ve böylece iftarda ne yiyeceğimize karar vermiş olduk ^^

Eminönü'ne doğru yürürken bir anda Deniz&Rıdvan ortalıktan kayboldu.. Jongkwan'la muhabbete öyle bir dalmışım ki onların ortalıkta olmadığını bile fark edememişim :)

Başladık Jongkwan'la bu ikisini aramaya :) Rıdvan'ı aradım ve kendisinin "Kızımm dalmışsın muhabbete dünya umrunda değil oruçluyuz biz Ezan okunacak çabuk yürüyün" diye bağırmalarını dinledim..
Jonkwan'la birbirimize bakıp bakıp güldük :)

Sonra yolda giderken Jongkwan'a Kız Kulesi tablosu aldım.. ^^ "Bu ne Aslı ne yapacaksın bunu?" dedi.. Ben de ona "yatak odan var dimi" dedim.. Evet dediğinde "iyi o zaman bunu duvarına asacaksın" dedim hehehe :)

"Ooohhhh bu benim için mi???" dedi çocuk nedense çok şaşırdı.. Ne var canım kimse bu çocukcağıza hediye almamış mı (:
Çookk teşekkür etti ve bütün gece elinden düşürmedi hediyesini :)

Balık-ekmeklerimizi yedikten sonra tekrar Sultahahmet meydanına yürüdük tabi yine Jongkwan'la muhabbet ederek ve bir yandan da Rıdvan için gördüğümüz bütün çekik kızlara laf atarak (:



Bir ara orta yaşlı kadınları görünce "oooo ahjummaaa" diye seslenip el salladım ve Jongkwan gülmekten öldüüüüü.. İlk defa onu öyle gülerken gördümmm.. "ah ahjumma?" deyip deyip kıkır kıkır güldüü :)

Sonra Sultanahmet Meydanın'da iki Koreli unnie daha gördük... Ben de dönüp bizimkilere waoww "kızların fiziğe bak bacaklar süper ve Koreli hatunlar çok tatlı " falan dedim.. Pislik Rıdvan'da hemen Jongkwan'a yetiştirdi rezil oldummmm :) :)

Unnilerle'de kısa bir muhabbetin ardından foto çektik ve ayrıldık.. 


Sonra çok yorulduğumuz ve bir şeyler içmek istediğimiz için Rıdvan'ın asker arkadaşının çalıştığı Medcezir Cafe'ye gittik.. 
Sağolsun Sadık bizi Terasa çıkardı.. Manzara süperdi.. İnanılmaz komik bir adamdı.. Jongkwan'ı omuzlarına aldııı :) Bebek gibi oynadı resmen onunla :)




Ordan çıkıp tramvay durağına doğru yürüdük.. Deniz&Rıdvan Cevizlibağ tarafına giderken ben amcamlara gitmek için karşı taraftan binecektim... Deniz&Rıdvan'ı bıraktıktan sonra Jongkwan benimle de tramvayı bekledi.. Ahhh içim nasıl burkuldu anlatamam.. Hiiççç gidesim yoktu.. Jongkwan bana Aslı gitme dese gitmezdim sanırım ^^ 
Tramvay gelince onunla Türk usulü vedalaştım... O kadar vakit geçirdikten sonra uzaktan uzağa kafa sallayarak vedalaşamazdım valla bana neee :)

Bunları böyleeee gülerek anlatıyorum ama bana sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi geliyor ve Jongkwan'ı da Kiseop'ı da çok özlüyorum.. :(

Giderken Jongkwan mutlaka sürekli konuşacağız ve unutmayacağım seni dedi ama gittiğinden beri sadece bir kere konuştuk.. 

Ahh şu duygusal yanımmmmmm.. HHhiiiçççç sevmem kendisini (:

Neyseeee bir sonraki yazımda hediyelerimi vs paylaşacağım ^^ Ondan sonra da Ai ve Asako'lu vakitlerimi anlatacağım ^^

Sevgilerimle,


6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teeedddd
      Çok sağolllll... Amin amin aminnn diyorum yaniiii
      :)

      Sil
  2. sırıtık sırıtık okudum.
    ama fotolar çok tatlı yaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone^^
      hehe sevindimm
      teşekkürrrlllerrr
      :)

      Sil
  3. Ben seninle buluşan Koreli ve Japon arkadaşlarımızın çok şanslı olduğuna inanıyorum.
    :)
    Konuksever blogdaşım..
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh pe hitooo çok teşekkür ederimmm :)
      ben de onlarla buluştuğum için şanslıyım kii :)

      tatlı blogdaşım benim :)

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: