23 Ağustos 2013 Cuma

Etkinlik - Mim Gibi Bi Şey :)

Hey Millet Selam!!
Bloggerlardan Matmazeella ve Pamuk Şeker çok güzel bir etkinlik başlatmışlar ben de sevgili blogger arkadaşım Ayşe tarafından davet edildim ve bu hafta birbirimizin konuğu olduk.. Etkinlik hakkında genel bilgi için tık tık^^
Bu haftanın konusu için tık tık ^^

İşte bu haftaki konu için Ayşe'nin yazısı ^^
Merhaba ben Ayşe. İlk defa başkasının bloguna yazı yazıyorum. O yüzden biraz acemice olabilir. Aslıcım da umarım yazıyı beğenir.
Şimdi Misafir Günü Etkinliğinde bu hafta bizden yaşadığımız komik bir olayı anımsatan bir eşyayı paylaşmamızı istediler.
Benimki su şişesi :D

Kardeşimle aramda olan bir şey. Olay şöyle;
Annem sabah erkenden doktora gitmek için evden çıkmıştı ve bize toplamamızı söylemişti. Bizde kardeşimle kendi aramızda görev dağılımı yaptık. Ben payıma düşen görevi yapıyorum, kardeşim ise oturmuş televizyon izliyordu. Bekledim belki birazdan kalkar ama yok 1 saat geçti bu hala oturuyor. Nasıl sinirlendim. Gittim odaya "işini yapsana" diye bağırdım. Sonra kardeşim mutfağa kaçtı. Biliyor benim acayip sinirlendiğimi. Bi de mutfağa gider gitmez eline su şişesi almış. Güya kendini savunacak bana karşı. Korkudan işte. Bende  şişeyi elinden hızlıca çektim. Kardeşim şişenin kapağından tutmuş. Ben ondan çekerken nasıl olduysa şişenin kapağı açıldı. Bende farkında olmadan şişeyi ona doğru sallıyorum. Bir baktım su dökülüyor.Kardeşim şamata derdinde. O da bana doğru sallıyor. Biz böyle sallamaya devam ettik.
Ta ki 1 litrelik su bitene kadar. Su bitti biz etrafımıza bakıyoruz. Mutfakta zannederken kendimizi balkonda bulduk. Bir de üstüne balkonlardaki camlar ıslanmış. Allah annem gelmeden temizlemek lazım. Neyse sonra ikimizin de tipine baktım. İnek yalamış gibi olmuşuz. Saçlar kafaya yapışmış halde. T-shirtler ıslanmış falan. Halimiz o kadar komikti ki. O sinirli halden kurtulup bir anda ikimiz de kahkaha atmaya başladık. Yoldaki adam bize bakıyor. Garibim deli zannetmiştir bizi. Gülme faslından sonra kardeşim zar zor da olsa işini yaptı. Ben balkonun camlarını temizledim. Çalışkanım ya. İşte olay böyleydi.Umarım yazıyı severek okumuşsunuzdur.

İşte Ayşe'nin komik olayı böyleymiş :) Her hafta başka başka kişiler eşleştirilip başka başka konularda yazılar yazılacak..
Sizleri de bekleriz ^^

Sevgilerimle,

7 yorum:

  1. Ne guzel oldu ya :) iyi ki tanidm seni :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu cümleyi duymak ne kadar güzel böyleee :)
      teşekkürlerrr

      Sil
  2. Bizde kardeşimle aynı senin dediğin gibiyiz :D Arada kavga ya varan çekişmelerde bile gülmeden duramıyoruz.Sizinki sulu olmuş ama baya :D güzel bir anıydı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pamuk şeker boyle seylerin tek bizde olmdigina sevindim,sicak havalarda iyi oluyo boyle seyler :)

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: