12 Eylül 2013 Perşembe

Tayvanlı Misafirlerimle - With My Taiwanese Guests~~

Ayyhh ben daha Tayvanlı misafirlerimle olan 5 günü anlatamadan bu hafta Koreli bir oppa'yla etkinlik düzenledik.. Katılmak isteyenler tık tık ^^

Bir de bu hafta için bir sürü kişiden ev sahipliği isteği aldım.. Ahh ahh bana kalsa hepsini büyük bir mutlulukla ağırlarım ama onlarla birlikte evden kovulmayı göze alamıyorum valllaaa :)

Neyse bu kadar çene çaldığım yeter hemen sizlere Tayvanlı arkadaşlarımla yaptıklarımızı özetleyeyim :)
Cuma günü iş çıkışında Trump'ın önünde oturdum ve arkadaşlarımın gelmesini bekledim..
Bunlar iki arkadaşmış 2-3 yıllık.. Annabella tam 32 ülke gezmiş, Türkiye'den sonra da Yunanistan'a gidecek ve Angela onu artık Tayvan'a dönmeye ikna etmeye çalışıyor ama o hala "emin değilim belki başka bir yere de gitmek isteyebilirim" diyor düşününnn!!
Neysee beni kıskançlıktan çatlatan bu bölümü geçmek istiyorum hemencecik :)

Kızlar saat 6:30-40 gibi geldiler ve metrobüse yürüdük. Malum iş çıkış saati her gelen metrobüs bir öncekinden dolu geliyor kızlara sürekli bir sonrakine bineceğiz bir sonrakine bineceğiz demekten mala döndüm resmen.. Sonunda adeta savaşırcasına bindik metrobüse elimizde 2 koca valiz 3 çanta benim kendi çantalarım falan Allah'ım bildiğiniz savaş yaaaaaa :D

Metrobüsün kapısına mı sıkışmadık millet ayaklarımızı mı ezmedi aman be kardeşim kendiniz yetmiyorsunuz bir de bir dünya çanta getirmişsiniz diye bağıran mı çıkmadı oooo tam bir macera bu metrobüs olaylarım benim :)

Neyse sağ salim eve vardık ve annişkom sağolsun bizim için sofrayı hazır etmiş bizi bekliyordu..
Kızlar 30 küsür yaşında-ymış- ama ben anne baba deyince bunlar da "mama papa" demeye başladılar çok sıcak kanlı, çok tatlılardı.. Hemen valizleri, marketten aldıklarımızı falan odalara taşıyıp elimizi yüzümüzü yıkayıp yemek masasına oturduk ama en az bir 5-10 dkk hiç birimiz yemek yiyecek enerjiyi bulamadık kendimizde :D

Yemekten sonra kızlar hemen bulaşıkları yıkamaya koyuldular aman dedim napıyorsunuz annemle zorla çıkardık onları mutfaktan :) Hemen bir çay yaptık yanına da kızların Tayvan'dan getirdiği kek gibi bir şeyler yedik.. Annem de ben de çok beğendik - Merak etmeyin arkadaşlar içinde domuza dair hiç bir şey yok kızlar bizzat tek tek okudular ve senin müslüman olduğunu biliyoruz çekinmene gerek yok yiyebilirsin dediler :) -

Çaylar bitince annem odasına çekildi biz de kız kıza çene çaldık işte Annabella'nın 32 ülke gezdiğini ve bana gelmeden önce kimlerde kalıp neler yaptığını da o zaman öğrendim..
Bu arada söylemeden edemeyeceğim benim İngilizcem gelişiyor yahuu artık eskisi gibi berbat bir İngilizcem var demiyorum gelişen bir İngilizcem var diyorum çünkü bildiğiniz dedikodu yaptık kızlarla, birbirimize hayatlarımızı anlattık, erkekleri çekiştirdik vs vs :)

Sonra artık gece 2-3 gibi gözlerim daha fazla dayanamadığından ben duşumu alıp yatağıma girdim onlar da sabah 5-6 ya kadar planlarını düzenlemişler :)

Saat 9:30 gibi uyandım malum iş için 6:30 da kalkmaya alışınca bünye fazla uykuyu kabul etmiyor :)
Ama yataktan çıkmadım inat ettim bugün yatak keyfi yapacağım dedim ve saat 11 gibi yataktan çıkıp kahvaltıyı hazırlaması için annişkoma yardım ettim..

Daha sonra gidip kızları uyandırdım.. Kahvaltıdan sonra onlar duşunu alırken Nişan için kuaföre gideceğimi söyleyince onlar da gelmek istediklerini söylediler ben de onları bekledim yalnız bir şey dikkatimi çekti bu kızlar duş alırken saçlarını yıkamıyorlar. Her gün vücutlarını yıkıyorlar ama saçlarını 3-4 günde bir..
İlginç yani :/

Neyse kuaföre gittik bir güzel güzelleştik ve hazırlanmak için koşa koşa eve döndük:)
İşte Angela :)


Devamı sonraki postta olacak ^^

Hi everybody last friday I met with my Taiwanese guests and we were together about 5 days.. That days were so beautiful for me, I think for them too..
We met with them in front of the Trump Towers Mall in Mecidiyekoy..
And we went to my home with metrobus! It was really hard and funny for us :)

When we arrived to my house they met with my parents. They called my mother and father to mama papa, it was wonderful ! They are really nice and friendly girls.. My family liked them so much :)

After resting we had dinner together :) They wanted to wash dishes but mama didnt allow this cuz they are guests and in Turkey guests do not do anything :)
After that we changed to our clothes and drank tea.
I ate cake from Taiwan :) It has wonderful taste.. I liked it so much, mama too.. (:

After drinking tea mama went for sleeping and we made gossip! :)
And you know Annabella have been 32 different countries, after Turkey she will go to Greece and after there maybe she wont back her country. Cuz still she wanna see some countiries!! I envy her sooo muuchhh!!
Me and Angela tried to convince her for back to Taiwan.. But she didnt change her idea! :)

After 2 or 3:00 am I slept and they did same plan about their travelling..

I woke up at 9:00 am but I couldnt leave from my bed until 11:30 am (:
I helped to my mom for prepare breakfast ... I arouse girls and after breakfast we went to coiffeur for get ready to my cousin's wedding ^^

Will be continued on the next post ^^

Sorry my english is not well so I cant write well either.. But I tried to writing for my dear guests Angela&Annabella. Cuz they want to understand my post.. They wondered what I wrote.. I hope you can understand my terrible English dear friends..
See you next time
Sevgilerimle,


9 yorum:

  1. Ayyy ne güzel bi ssürü bi sürü arkadaş bi sürü bi sürü sosyallik. Yavaş yavaş okuyorum yazılarını çok güzel ya maşallah diyorum sana bu enerji :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birgaripSeyma
      ahh tatlım çok sağol ama enerji kalmadı yaa artık gerçektennn :)
      baksana blog bile yazamıyorum artık çok yoğun ve yorgun oluyorum geneldeee
      bu arada istanbuldaysan haftasonu olan etkinliğimize beklerim ^^

      Sil
  2. allam çok güzel gidiyodu yaaaaa.
    nişana geldiler miii.
    cart diye kesildi yaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deepssiiii
      bugün yazabilirsem öğreneceksin nişan olaylarını daaa
      hahahaha keserim ben öyleee :)

      Sil
  3. Çok sevdim bu yazıyı. Özellikle de onlarla beraber evden kovulma riskini alamamana =) Ben de o durumdayım hehe =)
    Tayvanlı arkadaşlarınla nasıl tanışmıştın ? Sanki kültür olarak bana daha farklı geliyor onlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kleinn Klein
      Sen de mi misafir ağırlıyorsun?? Ayrıca etkinliğe katılırsan çok mutlu olurummm :)
      Onlarla da CouchSurfingden tanıştım canım..
      Hımm sanırım biraz öyleeee :)

      Sil
  4. Bu Angela'yı yirim ya =P mimini cevapladım canım teşekkürler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonsuuzzzz
      çok şirindi valla haklısın kii (:
      hemen okuyorumm hemennn :)

      Sil
  5. hihihi :) çok tatlı beeeee,
    Du bi dahaki sefere bende gelicem aklımdasın ;)

    YanıtlaSil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: