24 Şubat 2014 Pazartesi

Cumartesi Kaçamağı~~

Selammm Milllettt!!
Bu haftasonu bir kez daha anladım ne kadar deli olduğumuuuu :)))
Öncelikle bu sefer geç kalkmadım.. Erkenden kalktım çünkü annecik kapımı açar açmaz odaya missss gibi kokular doldu eee benim kalbime hayatıma ruhuma beynime her bişeyime giden yol da midemden geçtiğinden uyanmak hiçteee zor olmadı :)))
Hemen kalktım elimi yüzümü yıkayıp klasik bir ev topuzu yapıp sofraya babamın yanına kurulup biriciğimi de kucağıma aldım :) Ayıptır söylemesi ve kıskandırması sofrada halası varken kimseciklerin kucağına gitmez benim biricik aşkımm :) oohh iki obur güzel güzel kahvaltımızı yaptık sonra ellerimizi yıkadık tabi ki önce o minik parmaklar hala tarafından güzell bir öpülüp ısırıldı orası ayrı..
Sonra kuzucuğumu anneciğine teslim edip odamı toplama bahanesiyle odama kaçtım ama dediğim gibi sadece bahane çünkü o misss gibi yatağımı görünce dayanamadım ve kendimi attım yatağıma.
Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama annemlerin hepsi giyinmiş annem kapıda "Allah'ım bu kız beni öldürecek kimse de almıyor ki kurtulayım " vs diye söylenirken bir anda aklıma amcamlara gideceğimiz geldi. Hemen kalkıp anneciğime öpücük attım ve tam 10 dkk da hazırlandım. İnanamıyorsunuz biliyorum ama ben çok hızlıyımdır. Hele ki kapıda bekleyen bir annem varsa :)))

Otobüse atladık yolda giderken bizimkilere Eminönü'nde işim olduğunu söyleyip onların da gelmesini teklif ettim. Önce kabul ettiler ben de onlara ben bilet işini halledene kadar buralarda takılın dedim.
Ve Selim'le buluşup memlekete dönecek olan kuzenlerimin bilet işlerini hallettim.
Sultanahmet meydandaki simit sarayında Apple Cookie ve Apple tea süper ikilim eşliğinde biraz sohbet ettik. O sıra anneciğimi aradım neredesiniz yanınıza geleyim diye ama aldığım cevap süperdi :) "off ölüyorduk orada kalabalıktan kaçtık amcandayız sofrayı kuruyoruz gelirken şuna al buna al" falan dedi tamam deyip kapattım.

Sonra tramvaya doğru yürürken orada durmuş bir yerleri arayan bir kızı farkettim. Selim ısrarla git konuş dedi ama çekindim ve "Zaten o Koreli değil ki ben anlarım bu kız kesin Capon" dedim :)
Sonra neyse Selim kanıma girdi ve geri dönüp kızın yanına yürüdük ama tabi ben yine konuya giremeyince Selim ilk adımı attı! Sonra başladık konuşmaya kız Koreli çıktı ve Sultahahmet'teki Korelilere ait olan oteli arıyormuş! Nasıl rezil olduğumu tahmin edersiniz! Selim hemen başladı ben söylemiştim demeye ama sonra kız da genel de beni Japon sanıyorlar artık alıştım deyince bu sefer ben pis pis sırıttım gördünn müü der gibi :)
Neyse işte sohbet muhabbet Selim kendi ofisine döndü ben de kızı otele götürdüm kız içeri geçerken bana bugün için bir planım olup olmadığını ve birlikte takılıp takılamayacağımızı sordu!
Düşünebiliyor musunuz banaaaa!!! Tabi ki hemen kabul ettim. Vee o otel işlemlerini hallederken ben anneciğimle ufakkk çaplı bir telefon krizi yaşadım :) N'apim ama ayağıma gelmiş kısmeti tepemezdim :)

Neyse işlemler tamamlandı, Si Eun valizini vs odasına bıraktı ve biz yürümeye başladık. Si Eun çok susadığını acil bir şey içmek istediğini söyleyince geçtik oturduk bir yerde ve Orange Juice içtik :) Çok sevimli bir konuşması vardı Orange Juice, more ice, thirsty deyişine gülüp durdum siparişi karşı taraf anlayana kadar en sonunda tabi ki kendim verdim siparişlerimizi :) Bir porsiyon da sütlü nuriye istedim. E n'apim ben baklava değil sütlü nuriye seviyorum recommend deyince baklava diyemedim :)

Güzel sohbetler edip eğlendik hatta kendini Instagram ve faceten ekledi telefonumu elimden alıp :) İnanılmaz güzel bir enerjisi vardı bugüne kadar tanıştığım ennnn tatlı ve cana yakın Koreliydi. Evet Korelileri seviyor olabilirim ama bu onların havalı ve soğuk tipler olduğu gerçeğini değiştirmez :) Ama bu kız inanılmaz ciciydi hatta ondan 1 yaş büyük olduğumu öğrenince bana "Unnie" diye seslenmeye başladı :)

İşte karşınızda ben ve Si Eun :)
Yataktan kalkıp 10 dkk hazırlanıp dışarı çıkınca anca bu kadar oluyor sakınnnn kötü yorum yapmayın valla küserimmm :)))

Baksanıza şu şirinliğe :) Tam bir cadı yaaa :))

Ayy benim çenem bugün fena düşük. Yorumlarım bile destan destan maşallah o yüzden burada kesiyorum yazımı zira duramayacağım biraz daha devam edersem :)

Bolll eğlenceli, gülücüklü, bolll kazançlı bir hafta geçirmenizi dilerim.

Sevgilerimle,

23 yorum:

  1. Deliiiii :)

    sütlü nuriye, hiç yemedim yaaa dur akşam yapıyımda yiyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Narkoz beeyyy
      ne kadar hamarat olsanız da sütlü nuriye yapamazsınız üzgünümmm :))

      Sil
    2. Yaparım sütlü hayriye bilem yaparım :)

      Sil
    3. hiçteee bileeemmmmm
      hadi yapta görelim o zamannnn ama ben görmekle kalmam adrese isterim yaniii bir de tadına bakmam lazım malummm :)))

      Sil
  2. Seni Kore aşığı :) nasıl başlamış günün ve nasıl bitmiş çılgın kız :)
    Bu arada Türkiye'de bu kadar Kore'li olduğunun farkında bile değildim, sayende oldum.
    Sevgilerimle
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pehitommmm
      evet işte o benimmm :)
      hehe herkes senin söylediğini söylüyor sen bir de fanları görrr :)))
      <3

      Sil
  3. Yazdıklarına sonuna dek katılıyorum canım, özlenen anlardır ama ben bunu anlatamıyorum blogcanlara, kişiye hitap etmek zorundayım ki anlaşılır olsun yoksa çok havada kalır. Cvp buraya yazdım çünkü o posta gelen yorumlara cvp yazmak istemedim... bide o çekik gözlü abla hiçte şirin değil =P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonsuzcumm
      hımm özlenen anılarımız var yanii :)))
      olsun özlenince acı verse de insanın anılarının olması güzeldir. umarım bu özlediğin anıları ve çok çok çok daha güzellerini tekrar ve tekrar yaşarsın tüm kalbin ve mutluluğunla :)
      hiççç önemli değil istediğin yerden yazabilirsin :)
      tamam şirin değil. benim şirin olan :P
      :)))

      Sil
  4. Sen on dakkada öyle mi hazırlanıyosun, ben bu gün geç kalkmışım giyiniyim dedim zor yetiştim saçımı bile tarayamadım, okulda topladım ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miss Vampiring
      Ekstra zor ya da zaman alan bir şey yok ki (:
      siyah bir pantolon kırmızı gömlek siyah bir süveter ve kışın vazgeçilmezi bir kaban ve şal :) yalnızca 5 dakika (:
      saçları fırçalayıp klasik iki tel toka tutturup hafif gölgeyi farları sürmek ve rujla makyajı tamamlamakta 5 dakika all sana 10 dkk da hazır ben :)

      Sil
  5. ha haaa herşey çok tatlı yine amaaaa.

    sütlü nuriye kim beeee ? :))))) hiç yemedim allam du buluyim :) amcanı sattın yani. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deepsiii
      senin gibi işteee :)
      nasıl kimm? sen tanımıyor musun onuuu? aaaa büyük kayıp :)
      satarım ben öyle herkesi :P ne alaka anlayamadım ama sattım say :)

      Sil
  6. Bence sen daha şirinsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anarsimmm
      o senin şirinliğin iyilik meleği :)

      Sil
  7. ehehhe emin ki çok eğlenmişsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. safransarı
      evet eğlenceli güzel bir gündü :)

      Sil
  8. Görmeyeli baya güzelleşmişsin kıskanıyorum ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygucummm
      duyguların en güzelliii çokkk özledim seni nerelerdesinnnnn
      <3

      Sil
    2. E geldim işte :) ben daha çok özledim ama :)

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: