20 Şubat 2014 Perşembe

Uzuuunn Zaman Sonra CouchSurfing'den Bir Arkadaşımla Güzel Bir Akşam~~

Selammm Millet,
Eveett uzun zamandır bir Asyalı ya da herhangi bir yabancı ile buluşmuyordum bildiğiniz üzere..
Ama pazartesi günü Shoko bana Kakaotalk'tan mesaj attı ve çarşamba gününe kadar İstanbul'da olacağını ve bu sefer beni görmeden gitmek istemediğini söyledi. Evet bu sefer dedim çünkü Shoko İstanbul'a ilk geldiğinde onunla Sultanahmet'te buluşacaktık. Ben de Sultanahmet'e gidip kakaodan mesaj attım ama bana gelen cevapta ben arkadaşımlayım ve o başkasıyla buluşmamı istemiyor Aslı başka sefere görüşürüz gibilerinden bir mesaj atmıştı bana tabii önce bir şaşırdım ve saçmalıyor bu kız falan dedim hatta ama sonra neyseee deyip geçip ve daha önce anlattığım Yumika ile o gün tanıştım :)

Her ne kadar o sıra takmamış olsam da akşam uyumadan önce dayanamadım ve buna mesaj attım. "Neden böyle bir şey yaptığını anlamadım. Arkadaşınla olduğunu söyleseydin oraya kadar gelmezdim ben sırf senin için o kadar yol geldim ve arkadaşlarımla olan buluşmama geç kaldım vs vs." Sonra Shoko da bana neden bahsettiğimi anlamadığını söyledi. Sonra anladık ki Shoko'nun bana attığı mesajı aslında yanında olan sevgili Türk arkadaş atmış cafe'de otururlarken cafenin internetine bağlanmasına yardım ediyormuş sözüm ona. Tanrım tam bir aptal bazen cidden bizim şu Türk erkeklerine anlam veremiyorum. -Kusura bakmayın beyler sözüm size değil. Onlar kendilerini biliyorlar- Adeta kız onunla zaman geçirsin diye ahmakça oyunlar oynamış hehehe :)

İşte Benim Minik Hediyelerim
Shoko'yla buluştuğumuzda bu konuyu konuşup çok çok güldük. Aslına bakarsanız ilk etapta inanmamıştım. Ama buluşup konuşunca farkettim ciddi olduğunu.. Hem üstelik Shoko gönlümü almak için bana küçükte bir hediye getirmişti inanabiliyor musunuz? :) Görünce şok oldum veee çok sevindim.. Hele paketi açıp içinden Made in Korea ve Etude House yazılarını görünce utanmasam milletin içinde sevinç dansı yapacaktım :)

Tabii onun bu güzel jestini boş bırakmadım ve ben de ona kahvesinin yanında gelince onu inanılmaz sevindiren ve lezzetine bayıldığı Kahve Dünyası'nın kaşık çikolatalarından aldım :)
Yanına bir de paket çikolatalardan aldım :) Çocuk gibi sevindi hattaa metroya binmeden önce tekrar dönüp çikolatalarım için çookkk teşekkürler zevkle yiyeceğim falan dedi. Deli kız :)

Ahh bu arada Shoko Nisan Mayıs gibi tekrar gelecek. Bu sefer bende kalabilir belki yani ben onu ağırlamayı çok isterim ama annem faktörünü biliyorsunuz. Hadi bana dua edin :)

Ben ve Shoko

Werner'i zaten artık hepiniz tanıyorsunuz :) O da bana ve Burcu'ya Avusturya'dan kardan adam maceramızı hatırladan bir biblo mum almıştı. Salı akşamı hediye kabul akşamım gibiydi anlayacağınız :)

Ben dostlarımla olmayı çok seven veee yeni yeni dostluklar elde etmeye bayılan biri olaraktan hepinize hep sevdiğiniz ve sizi mutlu eden insanlarla olmanızı dilerim.

PS:Bir önceki yazımda Sıla'nın 2 şarkısını paylaştım ve çok güzel yorumlar aldım. Sanırım bu şarkı paylaşma olayına iyiden iyiye başlayacağım bu gidişle :)

Sevgilerimle,

12 yorum:

  1. İlk başta kızmıştım. İnsan kızı o kadar yol getirip bi de İstanbul üstelik sonra buluşamayacağım de. Yerinde olsam görüşmem diyecektim ki olayın öyle olmadığını gördüm. Güle güle kullan hediyeleri Şeker kız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anarsi
      Aslına bakarsan başta ben de kızmıştım ama ben insanlara küs kalmayı başaramıyorum işte. o da buluşmak için ısrar edince dayanamadım. üstelik sırf gönlümü almak için İstinye'den Mecidiyeköy'e iş çıkışıma geldi :)
      Teşekkür ederim yalnız bir sorun var bunların kullanım talimatlarında ne TR ve ENG var hepsi Korece veya Japonca hehehe :)
      Bu arada yorum yapmışsın nasıl oldu bileğin? Daha iyi misin? Döndü bloga?
      Sevgiler <3

      Sil
  2. Şanslısınız ASLI hanım :) hayat size güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Narkoz beeyyyyy
      ben hiç bir zaman şanslı olduğumu düşünmedim. ama hayata inat kendi şanslarımı kendim yaratıyorum veee güzel yaşamaya çalışıyorum diyebiliriz sanırımmm :)
      not:çok gülen insan çok şey saklıyordur benden söylemesiii :)

      Sil
    2. Vayyyyy inceden msj....
      son 1 yıldır gülüyorum, hüzünlerden zaman olmamıştı gülmeye..
      evet çok şey saklıyorum kesinlikle haklısın..
      ama gülmek bana yakışıyor :)

      Sil
    3. gülmek herkese yakışır akıllııı..
      ben gülerken çirkin olan kimseyi görmedim ama ağlarken çirkin olanlar çookkk
      o yüzden hep gül tamam mı? ben sevmem gülmeyen insanları :/ asık suratlı despot tipleri hiiççç çekemem yanii :P :)))

      Sil
  3. aaa sen de mi couchsurfingte varsın :) ben de varım ki. hoş seyahat etmeyi seven biri olarak..

    Shoko da alem kızmış hea çikolatayı görünce bayılmış :=))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insan Yavrusu
      tabi kiii kaç tane yazı yazdım ben o konu hakkında :)
      yaa sorma çok oldu önce böyle bir şaşırdı falannn görmen lazım :)
      bitter çikolata delisi çıktı. eee insan çekiyor iştee ben normal değilim ki tanıştığım insanlar normal olsun :)

      Sil
  4. Ne tatlısınız fotoğraflarda. Ben de yazının başında sana haksızlık edildiğini düşünenlerdenim ama sonra işin aslı anlaşıldı. Bizim haylaz Türk erkeklerinin işiymiş demek :)
    Şarkı paylaşımı bence de güzeldi. Yapabilirsin bu tarz paylaşımlar.
    Yanilikler her zaman güzeldir yeni arkadaşlar da öyle :)
    Sevgilerimle
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pe hitoommm
      Aslına bakarsan buluşana kadar gerçekten inanmadım ben de ona ama sonra konuşunca içten içe kendime kızdım çok ayıp nasıl şeyler düşündün diye. çok kafa bir kız birlikte toyz shop'a bile girdik yeğenlerimize hediye almak için :)))
      ayy ne teşvik edici güzel bir yorumdur bu böyleee :)
      beğenmene çok sevindim!
      <3

      Sil
  5. hihi, senin gezme tozma günleri başlamış yineee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deepcimmm
      ebet ebet havalar biraz ısınıyor hemen atıyorum kendimi sokaklara! :)
      sokakta hayat var! :)

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: