27 Mart 2014 Perşembe

Pe hito & Deeptone'dan Gelen Mim Mimi ~~

Selammm Millett!!
Deepsi bir mim yapmış adına da Mim Mimi demiş. Tabiii mim kendisine ait değil mimlenmiş kendileri de(:
Sonraaa bu sabahhh sevgili Pe hito'mm daa beni bu mimde mimlemiş :) Ayhhh nasıl seviyorum ben böyle mimleri :)
Gelelim mimin konusuna;
Takipte olduğumuz, sayfasına bakmadan geçmediğimiz bloglar:
Şimdii ben de dünden beri düşünüyorum düşünüyorummm ne yazacağıma bir türlü karar veremiyorum.. N'apalım artıkkk her zamanki gibi gelişi güzel gelişecek bu yazımızda :)

Öncelikle mimi sayfasında okuduğum Sade ve Derin blogunun sahibi Deeptone var. Onu anlatmaya kelimeler yeter mi bilmiyorum. Blog dünyasında tanıştığım ilk blogger kendisi -aslında yerli pollyanna var kendisi liseden arkadaşım olur deepsi ile de onun sayesinde tanıştım- vee ben bir çoğunuzun da yaptığına emin olaraktan onu ilk başlarda kız zannediyordum. Sakın ben hiçte öyle sanmadım demeyin! Ne yani bir saf ben miyim :)
İlk erkek olduğunu profilinden okuduğumda ve kendisi de onayladığında şok olmuştum! Ne yani şimdi ben bir erkekle mi böyle çiçeğim böceğim arım balım peteğim şeklinde konuşuyorum diye nasıl utanmıştımmm anlatamammmm yani Anlayamazsınız! :)
Evet evet anormallik ben de! Ben kimsenin yazılarını okurken profiline girmemmm o işlem heepp sonradan gelir aklıma :) Hala bile takip ettiğim bazı bloggerların cinsiyetini bilmem aslına bakarsanız çokta önemli değil benim için önemli olan yazılanlar.. Neysee bak yine çenem düştü konuyu saptırdım. Hemennn geri dönüyoruz :)
İştee kısacası ilk blog Sade ve Derin - Deeptone! ^^ -Ahh deepsi kitabını hala okuyamadım deli oluyorum valla!! D&R'ı şikayet etcem sonunda :)-

Sıra geldi kocamannn kalpli, güzeller güzeli -kendisini hiç görmedim ama eminimmm güzel kalpli olduğu kadar da güzel bir bayan kendisi- blog dünyasında tanıdığım ennn şirin sevgi dolu annecik, süper hikayeler şiirler sözler yazan, aşkla takip ettiğim ve biraz önce benim ve blogum hakkındaki yazdıklarını okurken gözlerimin dolduğu Aşkın Bedenlenmiş Hali'nin yazarı sevgili Pehitoma! :) Onu kesinlikle ziyaret etmelisiniz diyorum. Çünkü onun blogunda mutlaka kendinizden bir şey bulacağınıza eminim. Kocaman kalpli, bilinçli, süper bir insan bence!

Bir kız bir erkek gidelimmm sıra da Narkoz var (: Narkoz'la nasıl tanıştık hatırlayamıyorum. Sen hatırlıyor musun Narkoz? :) Evet evettt narkozla yorumlaşırken onun da erkek olduğunu bilmiyordum ama bir gün kendisine cicim mi ne bir şey deyince kurban olayım bana böyle yorumlar yapma vs demişti ben de girip profiline bakmıştım veeee aferinnnn bana koca adama cicim mi denir diye kızmıştım kendi kendime :)
Narkoz her şeyi yazıyor yaa. Onunla ortak noktamız çocuğunu evlendirme meraklısı annelerimiz veee Narkoz'un yaptığı benim okurken ağzımı sulandıran süper yemekleri :)
Evet evet bir erkek olarak mantı bile açabiliyor tek başına düşünün! Her eve lazım yani. Üstelikte pilot olacak sonra hepimiz birlikte uçacağız dimi Narkozz? :)

Evett sırada tekrar yumuşacık kalpli, süprizleri ile insanları mutlu eden, blog dünyasının şirin ve sürpriz seven, akrep burçlarını bana sevdiren -diğeri pe hitocum- Sahipsiz Cümleler blogunun sahibesi Özlem Şeyy yaniii Anarsi var! Anarsi de her şeyi yazıyor ve çok cici yazıyor :) Bizlere sürpriz bannerler vs yapıp inanılmaz mutlu ediyor aynı zamanda. Asla unutamayacağım blog dünyasında aldığım ilk hediye kendisinin yapmış olduğu banner :) Tekrar teşekkürler tatlım..

Vee sırada Sonsuz var. Aşkı, ayrılığı, özlemi, hasreti ennn güzel şekilde anlatan adam bence kendisi. Bilmiyorum onun kalemine bayılıyorum ben! -Her ne kadar bana kedileri sevimli şeylermiş gibi göstermeye çalışsa da severek takip ediyorum kendisini :)- Anlayacağınız onu anlatamam okuyup görmeniz lazım. Buyrun ziyaret edin efendim (:

Sıra da bir Lady var tekrardan. Bir Türkün Hollanda İle İmtihanı blogunun yazarı Aner. Gezip tozma, yeni yerler kültürler öğrenme delisi olan bir zat-ı muhterem olaraktan Aner'i zevkle takip ediyorum. Eşiyle tanışmasından, yabancı biri ile evlenip yepyeni bir ülkeye taşınmaktan tutunda Hollanda ve Türkiye hakkında hemen her şeyi anlatıyor.

Sırada tekrar bir erkek var o da Pehitocum sayesinde tanıdığım, yorumlaşmalarını zevkle okuduğum Bana Dair'in yazarı Ali Çalışkan. Eveettt Ali'yi sadece bir kaç gündür tanıyorum ama süper şiirler, sözler yazıyor bence. Bloguna girer girmez adeta bir devrim yapıp onlarca paylaşımını peş peşe hiiçç sıkılmadan okudum :) Aslında buraya mevcutta takip ettiğimiz blogları yazmamız gerekiyordu sanırım ama bundan sonra Ali ve blogu benim için o kategoride o yüzden onu da yazdım işte :)

Ahhh bakk az kalsın unutuyordum çok ayıp ama! İşteee sırada çok güzel şarkılar, filmler, gezilip görülecek yerler, kısaca her şey hakkında kalemi eline alan Ben Sustum Onlar Konuştu blogunun yazarı Sui'cimmm var :) Bu arada Sui Sui'nin Alışveriş Notları diye yeni bir blog açtı :)

Ayyhh sıralama bozuldu valla bir kız bir erkek gitmiyor n'apalım artık ne gelirse aklıma :)
Sırada benim şımarık kızım birgaripSeyma var :) Kızım dediğime bakmayın Şeyma'yla aynı yaştaymışız biz! Ama adından mıdır bilmem ben Şeyma'yı böyle 15-16 yaşlarında şirin şeker biri gibi görüyordum öyle hissediyordum blogunu ilk takibe aldığımda o gözle okuyordum tüm yazılarını :)
Laf aramızda hala bile zaman zaman öyle okuyorum. N'apalım canımm alışkanlıklar bir anda bırakılmıyor :)

Sonra bir de İnsanYavrusu var. Kendisi karışık bir insan ben çözemedim. Siz çözebilirseniz bana da anlatın lütfeeennn :) O da erkekmiş! Ahh ahh onu da sonra sonra öğrendim! Ama n'apim canımm ilk okuduğum yazıları kız ağzından yazılmıştı! Ayhh benim kesinlikle şu profil inceleme işine öncelik vermem lazım! :)

Sonraaa yine deepsi sayesinde tanıştığım Senden Benden Bizden blogunun sahibesi Simge var onu da takibe yeni aldım sayılır aslında :) O yüzden çok çok bir şey yazamayacağım ama son postundan anladığım kadarıyla kendisinin doğum günüymüş 23 yaşında kocaman bir genç kız olmuş ziyaret etmişken doğum gününü kutlamayı unutmayın :)

Amannn amannn az kalsın Admin Panpa'yı unutuyordum! Vallahi yakardı beni :)
Admin Panpa yani Apocann süperrr karikatürler çiziyor arkadaşlar! Cidden yok böyle bir yetenek :)

Benim bir de Duygu'mm varrr. Sanırım kendisi blogunu kapatmış ama umarım geri döner!

Daha melek bahar var uyuşuk hayalperest var kelebeğin gözünden var ahukader var muzurella var büşra kahveci var kahve tadında var! Var da var anlayacağınız.. Dolayısıyla da bu post uzar uzar gider. En iyisi artık sonladırmak :) Şu an aklıma gelmeyen ve yazamadığım daha bir sürü blog var. Lütfen yazamadıklarım bana kırılmasınlar! Hepinizi kocaaamannn seviyorum biliyorsunuz! :)

Listede yer alan sevgili arkadaşlarım lütfen sizler de bu mimi cevaplayın ^^

PS: Ayhh vallaa çok yorulddum yaaa ne zor işmiş bu böyleee :)

Sevgilerimle,

45 yorum:

  1. Narkozccuummmmm diyordun bana yaaa:( bütün karizma yerle bir oluyordu :)))

    uçacağız tabiki :) seni kore üzerindeyken paraşütle aşağıya atacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehehe ama seviyorum aslında ben sana Narkozcccummm canımcım cicimcim demeyi bana neee kiii :)
      ama o zaman daha Kore'ye ayak basamadan ölürüm ki beeennn! olmaz ki amaa!!
      bu arada narkoz sen de yap bu mimi hemencecik :)

      Sil
    2. bende yaptım bu mimi :)

      Sil
    3. ayyy hemen okuyorum o zaman :)

      Sil
  2. hahahaha ay allah seni naapmasın emi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insanyavrusu
      neden yahuu noldu kii? :)

      Sil
    2. sonra sonra erkek olduğumu anlamış :D
      Geberdim gülmekten yahu :D

      Sil
    3. Hee sen onu diyorsunnn :)
      E ama sen yine şanslısın kiii senin erkek olduğunu çabuk öğrendim deeple AYLARCA kız zannederek konuştum bennn! :)

      Sil
    4. Ayy sende gordum aklima getirdin deepi bende kiz saniyordum :))))

      Sil
    5. Anerrr
      heheheh hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım :)
      hangimiz sanmadık ki? :))

      Sil
  3. O güzel düşüncelerin için tekrardan çoook çok teşekkür ederim. (:
    Aynı sorun sende de var bilgin olsun, takip edemedim ama başka yollardan bende takipteyim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Çalışkan
      Evet o sorun bütün bloglarda var işte :(
      Ayrıca rica ederim efendim ne demekkk :)

      Sil
  4. Bizde seni çok seviyoruz ama ben seni mimlemiştim neden bir tek deeptone mimledi deyip yazdın kiii
    :)
    Öpücükler sevgiler kelebekler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pe hittoooommm
      hemen düzenliyorummm özür dilerim. Deep bana gelip yaz deyince yazmaya başlamıştım o yüzden öyle gelişti yazı! hııı çok ayıp ettim şimdi bak!
      Ben daha çok seviyorumm amaaa :)
      2 kere Öpücükler, sevgiler, kelebekler :))

      Sil
    2. Aslıcım ben esprili olsun diye yazdım öyle. Ayıp falan olmadı, seviyorum seni çok
      :)

      Sil
    3. Pe hitooommm
      amaa olsuunn ben yine de düzelttim kiiii
      senden kıymetli mi canımmm benimmm
      ben de ben de ben deee :)

      Sil
  5. Her ne kadar bana çekik gözlüleri sevimli şeylermiş gibi göstermeye çalışsa da severek takip ediyorum kendisini =)) hıhahaha senin güzel gözlerin beni öyle görüyor bence, teşekkür ediyorum canım benim bu mimi yapsaydım emın ol sende bu listede olurdun, sonsuz sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonsuzzzzz
      hehehehhe kendi silahınla vururumm diyorsunnn yaniii :)
      asıl ben teşekkür ederim bu güzel yorumun için
      benden deee gerçekkkk sevgiler :)

      Sil
  6. Sui candır, daha da bir şey demiyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhsuz Atmaca
      Kesinlikleeee katılıyorummm (:

      Sil
  7. Aslı alemsinnn :)) Çaktırmıyorum ama ben de senin düştüğün ikileme çok düştüm blog yazarları konusunda. Sen dile getirmişsin ama ben fark edince hiiiiççç sesimi çıkarmayıp, hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorum :) En kısa zamanda yapacağım mimi. Öperimmm çook.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suicimmm
      Benim içim dışım birr bilirsinn
      Ben öyle saklayamam hiç bişicikleri :)
      Ama çookk eğlenceli ve güzel anlar oluyo bu farkındalık anları :)
      Ama senin taktikte süperr yanii. Keşke ben de yapabilsem demiyorum değil :)
      Tamam heyecanla bekliyoruz :)
      Baya kozmetikçi tanıyacağımıza eminim sayende ^^
      Mucukkkk

      Sil
  8. Deep'i bende kız sanıyordum, uzun bir süredir, sonra bi baktım erkek yazıyor. Yok ya dedim kızdır da erkek yazmıştır, hala inanasım gelmiyor nedense :)) erkek yazmasının mantıklı bir açıklaması vardır elbet diye de kendimce yorum yapıyorum hatta. Deep duymasın vallahi kızar sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dondurma delisi
      heheheh tamamennnnn aynı şeyi düşünmüşüz biliyor musunnn? :O
      ama ben artıkın inanıyorum yaaa erkek olduğuna ama vallaa ilk zamanlar ben de dedim yok yaa kesin kızdır laf olsun diye erkek yazmıştır falan diye :)
      hehehe bence de duymasın ama deep şirinciktir yaa kızmaz ki bize kıyamazzz :)

      Sil
  9. Bir şey değil canım benim. Ayrıca ben de teşekkür ederim. Bu mimlerde her ne kadar da olsa bize en yakın hissettiğimiz kişileri paylaştık. Sen de onlardan birisin güzellik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anarsiimmmm
      Sen nasıl tatlı bişeysinn öyleee yaaaa :))

      Sil
  10. yazı da yorumlar da çokkoş. kıkır kıkır okudum :)

    ayrıca, aslı, aslım, my real, ingilizca bilen biri için zor diil kii :)

    ayrıca,, arkadaşların minik çocuklarına bana hala diyin derim hep veya teyze deep halaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeppssiiii
      sen hep kıkır kıkır oll tamamm mııı :)
      tamamm tamammm daha fazla ifşaa etmeee :)
      hahahah ciddi misinn? gel gel benim ufaklık çookkkkk güzel aba diyorrr :)

      Sil
  11. An itibariyle mimini cevaplamış bulunmaktayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Admin Panpaa
      gördüm gördümmmm ilk fırsattaa hepsini okuyup yorum yapcammm :)

      Sil
  12. Güzel bloglar var imiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yücel Toluyağ
      Evettt kesinlikle öyle :)

      Sil
  13. Ne güzel tanıtmışsın :)

    YanıtlaSil
  14. Çok teşekkür ederim beni de yazdığın için. :)

    Evet 23 yaşında kocaman bir kız oldum. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simgeecimmm
      ne demek tatlımmm çok sevdim ki seni ben :)
      ohh iyi ki de oldun :)

      Sil
  15. Hehe, ben deep'i hiç kız sanmadım, bunu kendi mimimi yaparken yazıcam :D:DFf
    Dur deep'e gidip ben seni hiç kız sanmadım diyim çok içimden geldi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ms.zompir
      hehehehe ciddi misinn?? öyleyse kesinlikleee söylemesin eveeett :)

      Sil
  16. mimledim senii :)

    (bi deee, ne maili yaaaa, blogumda mail adresim yok kii )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deepcimm
      Ayyhh yine mi mim?! Olaaayyy!! :))

      (Hımmm çok eskiden maill atmıştım yaa o zamandan kayıtlı bi adres vardı senden bişi rica etcektim. O yüzden yorum olarak yazmamak için mail atmıştım ama sanırım mail adresin değişti peki kii :) )

      Sil
  17. yok. değişmedi ki mail adresim. mailleşmediğim için unutuyom işte bazen. bloga her gün giriyom ama maile az giriyom ondan ya. blogdan yazman daha kolay yaa. ama nasıl istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deepcimmm
      tamam önemli değil o zaman.. yok yorum olarak yazasım yok :)

      Sil
  18. Var da var :) Herkes birbirini takip edecek bu sayede ve biz yorumlar da bile büyük bir kitle olacagiz. Bu mimin sonucu buraya variyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahukader
      işte bak o konuda çookkk haklısın :)

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: