29 Eylül 2015 Salı

MyReaL'dan Ses Deneme 1-2

Selamlarrrr Millett!!!

Evet, evet biliyorum uzun zamandır yokum ve belki de sizler beni çoktannnn unuttunuz hatta kızdınız. Ama unutmayın noluuurrrr :) Hem kızmadan önce de bir sorun bakalım bu kız neden yok?

Cevap veriyorum efendimmm.
Çünkü bu kız çokkk önceden sizlere bahsettiği Wattpad ortamında hikaye yazmaya başladı. Evet, bunu blogtan da yapabilirdim ancak birçok arkadaşımın yaşadığı talihsiz olayları yaşamamak adına en azından kopyalamanın yapılamadığı ve okurlar ile yazarların kolaylıkla birbirini bulabildiği bir portalda yazmak şuan için en doğrusu gibi geldi.

Ara ara blogta da hikayelerim hakkında paylaşımlar yapmak isterim elbette ama sizleri Wattpad profilime de beklerim efenimmm :)

Linkleri şöyleee bırakıyorum;
https://www.wattpad.com/user/MyReaL
Yaz Güneşi: https://www.wattpad.com/story/45419858-~~yaz-g%C3%BCne%C5%9Fi~~
Havin: https://www.wattpad.com/story/45253531-~~havin~~

Keyif dolu, huzurlu haftalar!

Kocaman Sevgilerimle,



10 yorum:

  1. Vakit bulduğum anda başlıycam inşallah :)):))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birgaripSeyma
      çokkk teşekkür ederim fıstığım :* (:

      Sil
  2. açıkçası wattpad kullana gereği duymadığımdan şu vakte kadar hesap açmamıştım, genelde internet ortamından, yazdığım ve çevremde yazdıklarını takip ettiklerim; rpg olsun, fanfic, şiir ve çeşitli forumlarda bulunduğundan. insanların düşlerindeki parçaları kalemiyle buluşturduğu her satırı okumaktan keyif alan biriyimdir. bu nedenle yine merakıma yenik düşüp wattpatt hesabım yok ama belki okurum diye baktım. nihayetinde "okumaya devam etmek için ücretsiz üye olun" yazısıyla karşılaşınca hem merakım nirvanalarda dolandı devamını okuyabilmek için, hem de biraz içerlendim hesabım olmadığından. yapılan bir emeğe gerçekten özen gösteren biriyimdir, belki bu huyum biraz yazma konusunda ki düşkünlüğümden olsa gerek. bu sebep ile ileride wattpatt açar mıyım açmaz mıyım bilemeyeceğim ama okuduğum kadarıyla düşüncemi beyan etmek istedim. belki biraz uzun olacak satırlarım, belki biraz başını ağrıtacağım ama fikriyatlarımı içimde tutan biri olamamışımdır, bu nedenle baş ağrısı olursa kelamım affına sığnırım.

    öncelikle kalemine, yaratıcılığına vede emeklerine sağlık MyReal. yaz güneşine gelirsem; galiba sayılı defa gerçekten birinin hayatına yelken açıp yön vermiş bir yapımı okuduğumu söyleyebilirim. bu hoş bir şey, ve oldukça cesaret isteyen bir durum. ne denli insan düşlerinde barındırdığını yazsa da satırlarına hakikattler tarihte kapalı kalarak, mazinin içinde günün birinde kapıyı çalıp çıkacak eski bir anı olarak dolanır dillerde. cesaret isteyen dememden kasıt, güçtür insanın bulunduğu ruh halini yansıtması yada yaşadığı güçlükleri dile dökmesi. ama sen bu durumu o kadar güzel anlatmışsın ki, ilk kızın annesiyle çalkantılı durumuna rağmen babasının arkasında durup daima yanında olması, o son selamlaşmaları dahası diğer kızdaysa hayatın herkes için farklı olduğunu vurgulayıp bambaşka bir yaşamdan kesintiye yer vermen... (işte bu noktada lütfen üye olunuz dediğinden devamını getirmedim) anlatımın içten olduğu kadar, akıcı da bu nedenle sıkılmadan okudum. ama öte yandan havin'i daha bir beğendim. çünkü, karakterin anlık hal ve durumlarından ziyade olay betimlemelerinde verdiği çerçevede daha gerçekçi, daha bir benim Havin'i gözümde canlandırmamı olanak sağladı, hüzne kapıldığında kendisini fırtının etkisine kaptırmış dalgaların kıyıya savruluşu misali mavi gözlerinden yaşların akışı olsun, dalından kopup meltemde savrulan yaprakmışçasına ruhunu kuşatan çaresizliğin verdiği hissiyatlar olsun o denli güzel yazmışsın ki, okurken gözümde canlandırmadan edemedim.

    fakat dediğim gibi ilk ve ikinci hikayenin devamını da o; "wattpatt hesabı açınız" faslından devam edemedim. belki de okuyabilseydim, yaz güneşinde de Havin'de yaşadığım hissiyatı yaşayacaktım, heyhat; elimde olmadığından yapamadım. ama günün birinde hesap açarsam şayet mutlaka devam edip takip edeceğim. her bir satırın ve emeğin için yeniden teşekkürler. güzel çalışmalarının devamını dilerim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River
      Yorumun güzelliği deyip böyle saatlerce ekrana bakabilirim sanırım şuan.
      Canım sanırım wattpad hesabı açınız uyarısı sitenin otomatik olarak yapmış olduğu bir şey, direk bölümlere geçiş yapamıyor musun? Tamamını okuyabilmeni çok isterim açıkçası.
      Ayrıca baş ağrısı da ne demek. Sanırım bugüne kadar aldığım en mükemmel yorumlardan biri bu. O kadar mutlu oldum ki ofisin ortasında kalkıp oynayabilirim her an :)
      Gerçekten böyle hissettirebildiysem ne mutlu bana. Kendinle gurur duyarım.
      Güzel düşüncelerin ve bunları ifade ettiğin için sonsuz teşekkürler.
      Hep benimle ol, lütfen <3
      Sevgiler

      Sil
    2. belki benim beceriksizliğim sonucu devamını da okuyamamış olabilirim tabii, şu vakte wattpad ile uğraşma gereği duymadığımdan. ama kesinlikle bakacağım, daha olmadı bir hesap açacağım. zor bir şey değil ne de olsa. üstelik bu denli hoş bir öyküyü yarıda bırakmaya içim sinmez. aklımda kala kalır. (cidden bazı dizilerde bu durumu yapıyorlar, bari bir finalle sonlandırsalarmış, diyerek aklımdan bin bir çeşit senaryo kuruyorum.) ayrıca ne demek, ben sadece içimden geçeni belirtim, o senin kaleminin güzelliği :)

      Sil
    3. River
      Ahh canım! Hesap açarsan bana mutlaka yaz ama ben blogtan River diye seni takip etmeyi çok isterim ben de :)
      İçinden geçenler içime umut oldu.
      Sonsuz teşekkürler (:

      Sil
    4. şu iki aydan itibariyle yazdığın hikâye aklımdan çıkmıyordu. bir şeyleri yarım bırakmayı sevmem. bu dizi, kitap, film yahut çizdiğim bir resim; fark etmez ne olduğu. ama yarım bırakmak hoşuma gitmez. geçenlerde de baktım takip ettiğim blogger hesabındaki kişiler yazdıkları hikâyeleri senin gibi wattpad'de paylaşmaya başladı. ben de ki sevinç göklerde elbet. inanamıyorum! sonunda şu, şu kişi hikâye yazmaya başladı! gerçekten severek takip ediyordum blogunda not ettiklerini, takip etsem iyi olur diye sonunda merakıma yenik düşüp bir hesap açtım. ve bence gayet iyi de oldu. zira gerçekten etkileyici bir kalemin var. şu an havin'e başladım, en kısa zamanda yorumumu da wattpad'den beyan edeceğim.
      sadece aklımda olduğunu, unutmadığımı bilmeni istediğim için not etme gereği buldum. :)
      neşeli günler dilerim MyReal. ^^

      Sil
    5. River
      Çokk teşekkür ederim bu içten ve güzel yorumların için :)
      Havin'e yeni bölüm ekleyemiyorum ne yazık ki son zamanlarda çok yoğun olduğumdan yalnızca Yaz Güneşi üzerinden ilerliyorum. Ama toparlanır toparlanmaz Havin'e de başlayacağım elbette.
      Kullanıcı adını söyleyebilirsen ben de seni takip ederim :*
      Sevgiler <3

      Sil
  3. Merhaba ya yazılar italikte ve küçücük kaldı, okuyamıyorum yazıyı... :( :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafa Dergi
      Web'ten açınca bir hata göremiyorum ama sizde neden öyle oldu acaba... :(

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: