11 Eylül 2024 Çarşamba

7 EYLÜL İSTANBUL'DA BİR BLOGGER BULUŞMASI ~~

Selamlar Sevgili Blog Dostlarım! 

Başlıktan da anlayacağınız üzere İstanbul'da harikalı marikalı bir buluşma gerçekleşti! En son 2015 yılında Kahve Bahane diyerek buluşmuştuk blogtan dostlarla. İşte taa o zamanlardan -hatta daha da öncesinden- başlayıp hala devam eden dostlukların yanına yenileri de eklendi bu haftasonu :) 

Sevgili Sadece C. İzmir'deki buluşmayı paylaşınca ay keşke İstanbul'da da olsa ne kadar özlemişim diye içimden geçirmekle kalmadım, yorumlara da yazdım. Belli ki benimle aynı dilekte olanlar çokmuş ki geçtiğimiz hafta süper bir buluşma gerçekleştirdik. <3

Birbirinden değerli, hoş, zarif hanımlarla tanıştım. Herkesin enerjisi ve heyecanı, masaya ilk yaklaşırkenki o gel giti falan çok iyiydi :)



 Benim için gerçekten çok özel ve güzel bir gün oldu. Hani imkanım olsa saatlerce oturup sohbete devam edebilirimdi ama bildiğiniz üzere 3,5 yaşında bir oğlum var ve o gün de evdeydi. Yavaş yavaş beni özlediğini söylemeye başladığını duyunca anne yüreği dayanır mı hiç? Dayanamaz tabi. :)
15-15.30 gibi kalkmak durumunda kaldım. Sevgili Dilek de benimle birlikte kalktı. Sonra da diğer dostlar yavaş yavaş dağılmışlar anladığımda kadarıyla ama tabi koyu sohbete devam edenler de olmuş birkaç saat daha...

Sadece C. katılan tüm arkadaşların blog linklerini de ekleyerek  çok güzel bir yazı yazmış. Onu da buraya bırakıyorum. 

Yeniden görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın!

Kocaman Sevgilerimle,


3 Eylül 2024 Salı

BLOGLARI CANLANDIRMA PROJESİ 8 ~~

 Selamlar Sevgili Blog Dostlarım!

Blogları Canlandırma Projesi etkinliğimizin Ağustos temaları yapay zeka hayvan hakları eğitim romantizm hukuk tıp webtoon idi.

Ben de sizlerle K-Drama önereceğim :)

LOVE ALARM 


Tanıtım :
2019 | Yetişkinlik Düzeyi:18+ | 2 Sezon | Romantizm
Yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar.
Başroldekiler:Kim So-hyun, Jung Ga-ram, Song Kang
Yaratıcılar:Kim Jin-woo, Lee Na-jeong, Workshop R, Lee Ayoun, Seo Bora // Netflix'ten alıntıdır. 


Benim Yorumum : 
Böyle bir uygulama olsa kullanır mıydım diye çok sordum kendime ve en sonunda cevabım hayır, oldu! :) Ay çok korkunç bir şey yani benim duygularımı neden herkes bilsin ki? :)

Genel olarak izlemesi keyifli bir gençlik dizisi o yüzden tavsiye ederim. 
Ama saçma yerleri vardı da tabii - spoiler vermek istemiyorum da veriyorum işte- farklı bir son yazmak diğer adama kazandırmak için zorlama yapılmış gibi hissettim. Her ikisi de severken ve hakkederken diğer adamı harcamaları bence doğru değildi. 

Bu arada ben uygulamayı yazanı doğru tahmin edebildim *-* -akıllı ben hehe- 


Love in the Moonlight



Tanıtım : 

2016 | Yetişkinlik Düzeyi:18+ | 1 Sezon | Romantizm
Tüm hayatını erkek olarak geçiren genç bir Joseon kadını, kraliyet sarayında harem ağası olur. Burada, veliaht prens ile aralarında bir bağ oluşmaya başlar.
Başroldekiler:Park Bo-gum, Kim You-jung, Jinyoung
Yaratıcılar:Kim Sung-youn, Baek Sang-hoon, Kim Min-jeong, Im Ye-jin // Netflix'ten alıntıdır. 

Benim Yorumum : 
İnanılmaz keyifli, çok güzel bir diziydi. Gerçekten herkese tavsiye ederim. 
Bir kadın nasıl harem ağası olabilir, hep mi şansı yaver gider, yok artık bu kadar da olmaz deyip kahkahalar atacağız çok fazla sahne olacak. İzleyin eğlenin. *-* 


Ağustos ayı temalarını yazan olursa haber etsin ben de onların yazılarını okuyayım :)

Yeniden görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın!

Kocaman Sevgilerimle,