8 Nisan 2014 Salı

Deeptone'dan Mim II ~~

Selamm Millett!
Deeptone'dan yeni bir mim varrr aslında iki mim var ama ilkini yapmaya henüz cesaret edemeyen biri olaraktan ben direk ikinci mimi cevaplayacağım. :)
Deepsiyi Keyaki mimlemiş Keyakiyi de Paul, Paulu da  Nymphe mimlemiş böyle böyle giderken dedim anlaşıldı mim sahibini bulamicam ve bıraktım artık aramayı :) -Ama sanırsam galiba Nymphe başlatmış bu mimi :)-
Bu arada sevgili Paul'u da hemen takibe aldım.. Blogu tam benlik gibi duruyo kiiii :))

Neysee mim konusuna geçelim.
"Twitter, facebook, tumblr gibi tüm sosyal medya kapansa... Son sözlerimiz/tavrımız ne olur?" 
Efenimm şimcik şöyle oluyorrr. Benim Twitter denen civcivle pekkk aram yok açıkçası o yüzden kapanması beni pekte etkilemedi -hatta hiççççç etkilemedi- ama sürekli twit atan arkadaşlarım vs çok şikayetçi oldular bu durumdan o yüzden kapatılmasına ben de kızdım. Dediğim gibi kullandığım bir platform değil ama yine de seven tercih eden insanlar varsa saygı duymak gerekir diyorum ben.. Ayy nasıl akıllı efendi kız yorumu oldu bu böyle :)

Gelelim Tumblr denen şeye nasıl yazıldığını ve okunduğunu bile bilmediğim ne olduğundan habersiz olduğum bir platform o yüzden bana ne yahuuuu der miyim? hayır demem elbette orayı da severek kullanan insanlar vardır ama beni hiç mi hiç etkilemez :)

Instagram yalnızca arkadaşlarımı takip etmek, geri kalmamak adına açtığım bir hesap dolayısıyla kapanması bana pek bir şey kaybettirmez tıpkı diğerleri gibi.

Gel gelelim facebook ve blogger'a. Facebook her gün mutlaka online olduğum sosyal medya platformlarından biri. Her defasında diyorum arkadaşlar ben facebookta dahil olmak üzere hiç bir sosyal platformu siyaset için kullanmam ve bu yüzden kapatılmasına da karşıyım.
Facebook olmazsa cidden çok kötü olur çünkü bütüüünnn yabancı arkadaşlarımla oradan görüşüp irtibatı koparmamaya çalışıyoruz aynı zaman da birbirlerimizin gittiği yeni yerleri paylaştığı durum ve fotoğraflardan takip edebiliyor yeni yerler keşfedebiliyoruz vs vs.
Ben öyleee ayyhh bütün ilkokul lise arkadaşlarımı burdan buldum falan demicem çünkü facebook'ta akrabalarım yoktur, ilkokul arkadaşlarım vs de yoktur. Lise ve üniversite arkadaşlarıma gelince gerekenlerle zaten konuşuyorum bizi bağlayan facebook değil ki :)
O yüzden bu konuda bana hiiçç sıkıntı olmaz ama dediğim gibi yabancı arkadaşlarımla iletişim kurmak çok zor olur eğer facebook kapanırsa o yüzden asla öyle bir şey yapmasınlar.

Veee son nokta BLOGGER - BLOG! İşte o zaman sesim cidden yükselir! Çünkü ben blogumu seviyorum hem de böyleee kocamannnn seviyorum. Burada içimden gelen her şeyi yazıyorum, anlatıp gösteriyorum vs vs. En özgür ve kendim olduğum yer blogum benim elimden alırlarsa dayanamam valla :(
Sonra yeni yeni insanlarla tanışıyorum. Hiç birinizi görmeden aslında tanışmadan tanıyorum, biliyorum bu inanılmaz güzel bir şey bence.
Yazılanlarla bambaşka dünyalar hayatlar hayaller keşfediyorum. Blogun hayatıma kattığı o kadar güzel şey var ki. O yüzden blogum olmadan aslaa :)

Aaaa az kalsın Youtube'u unutuyordum yahu! Bir de youtube olmadan olmaz arkadaş! Orası benim ruhum yahu! O an ne hissediyorsam yazmak için blogum varsa dinlemek için de youtube'um ve şarkılarım var. Lütfennn Youtube sürekli engellenmesin. Ayrıca benim takip ettiğim eğitimler var. Pliizz yani dokunmayın Youtube'a artık yahu! :)

Bu yazı uzar daaa uzar o yüzden burada kesiyorum veee mimlediğim kişilere geçiyorum :)
Sui, Pe hito (onun bu konudaki düşünceleri benim için kesinlikle çok çok çok önemli), Bir Garip Şeyma, Melek Bahar ve Ahu Kader.
Mimlediğim arkadaşlarım bu sabah bloglarına uğradıklarım ve en son aklımda kalanlar. Mimi görüp sevip benim de bu konuda görüşüm var deyip paylaşmak isteyen herkes lütfen cevaplasın ve bana link atsın :)

Not: Yazım yanlışları ve imla hataları var farkındayım ama bu sefer düzeltmek gelmedi içimden :) 
Not2:Görselden Google amcadan (Ç)alıntı ^^ 

Sevgilerimle,

17 yorum:

  1. Blog konusunda katılıyorum. Ona dokunmasınlar.. :)

    YanıtlaSil
  2. Uyuşuk Hayalperest
    ahh bir türlü cevap yazamadım sana sürekli hata verdi Allah Allahhh :)
    Bence de yani dokunmasınlar bi zahmet :)

    YanıtlaSil
  3. Ben internet yasağının her türlüsüne karşıyım. Bir nevi özgürlüğünü elinden alıyor..
    Çoğu meslek dalında bile google sormadan araştırma yapamıyorsun! Bilginin en günceli internette çünki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Çalışkan
      Ben bazı yerlerde bazı durumlarda özel yasaklara karşı değilim. Malum evde ben de misafir oturumuna felaket kısıtlamalar getirip kuzenleri vs deli ediyorum :)
      Ama tabi ki de youtube google facebook gibi sayfaları engellemek tamamen gereksiz ve saçma :)

      Sil
  4. Düşünceyi Açıklama ve Yayma Hürriyeti
    Madde 26; Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak "açıklama ve yayma haklarına" sahiptir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Çalışkan
      madde böyle diyor ama 3 kişi yan yana gelip bişeye karşı durunca adın direnişle terörist bölücü vs oluyor ne yazık ki..

      Sil
  5. Bu mimi sevdim :) Atasözleri uçuştu yine beynimde :)) Bu arada cevaplarını da beğendim ve öperim çoook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suicimmmm
      heheheh o atasözlerine de katıldığıma eminimmmmm :)
      bakalım ben de senin cevaplarını merakla bekliyorum! :)
      mucuks :)

      Sil
    2. yanıtladım soruları öperim çokkkkk

      Sil
  6. Ben de blogsuz yapamam. 2011 de bloglar kapanma durumuna gelmiş. Umarım öyle bir şeyler yaşanmaz. :( Youtube da çok özlüyorum müzik dinledim, video izlediğim tek düzenli yer. Gerisi benim içinde önemli değil twitter dışında diğerlerini kullanmıyorum zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anarsicimmm
      hehehe benzer duygular içerisindeyiz desene :)
      ayhh ben de youtube'u çookkk özledim yaaa :(

      Sil
  7. Geldiğimle mim görüyorum bu harika bende hemen yapıyorum ve çok doğru seçilmiş bir konu :) (bir daha ki mimde bende olacağım ;) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyguuummmm
      canım arkadaşım bir önceki mimde seni de mimlemiştim.
      vakti olursa onu da yaparsın o zaman.
      bir ara blogunumu kapattın seni ziyaret edemedim :(

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: