26 Şubat 2016 Cuma

Okudum Bitti - TRENDEKİ KIZ / PAULA HAWKINS ~~

Selamlar! (:

Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Ben hem sizi hem blogumu çok özledim ama gelin görün ki inanılmaz yoğun bir süreçten geçiyorum ve ne kadar istesem de yazacak vakit bulamıyorum, pek. :/
Ama bu sabah minicik de olsa bir boş vakit bulmuşken yazayım istedim! (:

Bir arkadaşımdan gelen güzel bir hediyeydi, bu kitap bana. Zaten en güzel hediye değil midir, kitaplar? Trendeki Kız'ı okuyalı çok oluyor, hatta yorumumu da aylarrr önce paylaştım sanıyordum ama sonra bir baktım taslak duruyor öylece! Evet, okuduğum kitapları en azından başlık olarak hemen not alıyorum ki hangisini yorumladım hangisini yorumlamadım anlayayım :))

Velhasıl yeni bir kitap yorumu ile karşınızdayım! (:

Her zaman olduğu gibi tanıtım bültenine aşağıdan ulaşabilirsiniz;


Rachel, her gün aynı trene binip aynı çifti izliyordu. Çiftin başına gelenleri bütün ülke duyduktan sonra, hayatlarına dâhil olmaya karar verdi.

"Büyüleyici, sürükleyici, üst seviye bir gerilim. Mutlaka okuyun!"
-S.J. Watson-

"Hem karakter yaratımı hem olay örgüsü muhteşem, harika bir kitap! Yeni neslin Alfred Hitchcock'u." -Terry Hayes-

"Zeki, gerilim dolu ve baştan aşağıya sürükleyici bir roman."
-Lisa Gardner-

"Aklınızı başınızdan alacak, zekice yazılmış bu psikolojik-gerilim romanı hem muhteşem hem de tren enkazı kadar korkunç!"
-Publishers Weekly-

"Nefesleri kesen bir ilk roman. En dikkatli okurlar bile, Hawkins olayları teker teker açığa çıkarıp, aşkın ve takıntının şiddetle olan kaçınılmaz bağını ortaya koyarken şaşırmaktan kendilerini alamayacaklar." -Kirkus-

"Trendeki Kız, her şeyi anladığınızı düşündüğünüz an sizi farklı bir sürprizle karşılıyor."
-Entertainment Weekly-
Vee benim yorumuma gelecek olursak; 
Gerilim, heyecan, aksiyon dolu hikayeler benim çok hoşuma gitmiştir her zaman. Sürekli acaba ne olacak endişesi ve heyecanı ile satırların arasında koşturmak en sevdiğim şeylerden biri :)
Bu kitapta da bol bol vardı bunlar. İtiraf etmeliyim ki katilin kim olduğu konusunda ben sürekli gelgit yaşadım! Elbette bir yerden sonra deliller kendini ele verdi ve gerçek katilin kim olduğunu anladım ama o ilk ana kadar yazar çok güzel ikilemler yaşattı bana :)
Kitap hakkında çok bir şey söylemek istemiyorum ki spoiler vermiş olmayayım ama şunu söylemeliyim ki eğer gerilim tarzı hikayeleri seviyorsanız bu kitap okunacaklar listenize girmeli mutlaka! (:


Puanıma gelecek olursak. Beğendiğim diğer kitaplar gibi bu da 4,5! Kelimenin tam anlamıyla hayran olduğum bir kitap olduğunda  5 de verilen puanlar arasında olacak, bir gün (:


Not: Kitabın kapağı herkes tarafından çok beğenilmiş ve evet aslında ben de beğendim ama okurken bence cildini çıkarmak en mantıklısı, diğer türlüsü eziyet olabiliyor :)

Yeniden görüşünceye dek kendinize çok cici bakın. Hepinize sevdiklerinizle geçireceğiniz huzurlu, keyifli ve mutlu bir hafta sonu dilerim.

Kocaman Sevgilerimle,

8 yorum:

  1. Bende kitap tasarımına bayılarak almıştım kitabı. Görüntüsü gerçekten çok hoş. İlk çıktığın da çok fazla ilgide görmüştü. kesinlikle güzel kitap.:) sende çok yazmışsın eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Güneşim
      Senin de beğenmiş olmana çok sevindim! (:
      Çok teşekkür ederim :*

      Sil
  2. Listeye yazdim hemen gerilim tarzi kitaplar zihni zinde tutuyor.instagramda bakinirken denk geldim bilmediğim ne kadar cok blog varmis takipteyim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. funda öztkn
      Bence de öyle! (: Umarım severek okuduğunuz bir kitap olur.
      Sevgiler

      Sil
  3. ayyyyy sen de yazsanaaaa metrodaki kız diyeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone
      ahahaha neden olmasın ki! :D
      bu arada sen benim hikayelerime hiç bakabildin mi? :)

      Sil
    2. bakabildim evet ama şimdi unuttum yaa yazsana şuraya linkini yineee :)

      Sil
    3. bak bakalım beğenecek misin (:
      baya da değiştirdim aslında!
      https://www.wattpad.com/226800910-~~havin~~-b%C3%B6l%C3%BCm-20-a%C5%9Fk%C4%B1n-har%C4%B1-~~

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: