7 Mayıs 2013 Salı

Mutsuz Tatsız Keyifsiz Hisler ~~

Herkes ne kadar hareketli, güler yüzlü, mutlu mu mutlu, capcanlı biri olduğumu söyleyip duruyor..
Ama ne yazık ki bu ara değilim.. Bu aralar herşeyyy siyah beyaz diyeceğim ama beyaz bile fazla herşey siyahh :(

Uzun zamandır yaşadığım kötü tecrübelerden dolayı yeteri kadar karamsar değilmişim gibi bide en yakın arkadaşlarımın, dostlarımın, canım kardeşim dediğim insanların bana yalanlar söylediklerini beni kandırdıklarını görmek kalbimi derinden yaraladı.



Hep yalan söyleyen insanları anlamaya çalışır, mutlaka bir sebepleri vardır. Evet elbette yalan söylemek çok büyük bir yanlış ama onları bu yanlışa iten bir şey mutlaka vardır. Bizim yapmamız gereken bu sebepleri ortadan kaldırmak der dururdum.. Ve arkadaşlarıma neden ailelerine ya da sevgililerine vs yalan söylediklerini sorduğum da bana onları anlamadıklarını eğer doğruyu söylerse istedikleri hiç bir şeyi yapamayacaklarını, dışlanacaklarını, üzülüp acı çekecekleri falan söylerlerdi..

Peki o zaman yine soruyorum bu sevgili arkadaşlarıma bana neden yalan söylüyor ve beni de kandırıyorsunuz??
Her zaman her konuda sizlere elimden geldiği kadar destek olup bana en saçma gelen şeyler de bile sen böyle hissediyor ve düşünüyorsan böyledir.
Gerçekten bu şekilde mutlu olacaksan neden olmasın diyen ben değil miydim?
O halde neden beni de sizi anlamayan ve yargılayan o insanlar gibi kandırıyor ve kırıyorsunuz?

Bu dostluk kavramlarına ben mi gereğinden fazla anlam yüklüyorum? Acaba sorun bende mi? Yani insanlara ne olursa olsun güvenmemeli ve yalanlar mı söylemeliyiz?
Gerçekten bu dünya yalanlar üzerine mi kurulmak zorunda? Dürüst, kalpten, samimi bir hayat, ve ilişkiler kuramaz, birlikte ve mutlu olamaz mıyız??
Ahh bu ara tam bir depressif girl modundayım sanırımm ve bu moddan nasıl kurtulacağımı da bilmiyorum.. :(

11 yorum:

  1. Dostluk arkadaşlık benim için de çok anlamlıdır. Küçükken tüm arkadaşlarımın sonsuza dek yanımda olacağına hiç ayrılmayacağımıza inanırdım sonra tabii bunun masum bir hayal olduğunu anladım, herkes başka yerlere gitti. İçlerinden yalnızca biri yanımda kaldı, hala görüşmeye devam ediyoruz ve şanslıyım belki de bilmiyorum ama hiç yalan sorunumuz olmadı aramızda, ikimiz de yalandan nefret ederiz belki de bundan dolayıdır. Zamanla başka arkadaşlar da edindim tabii onlarla da bu konuda sorunlarımız olmadı hiç. Hatta içlerinden birini ruh kardeşim olarak görüyorum sanki evren bizi karşılaştırmak için özel olarak çabalamış gibi sanki yıllardır birbirini görmeyen ve yeni kavuşan iki kardeşiz.
    Arkadaşlık gerçekten çok değerli. Önemli olan insanın gerçekten kardeşim diyebileceği kişilerle karşılaşması sanırım. Arkadaşlığa böylesine değer veren dürüst insanların sayısı çok az, bu yüzden doğru kişilerle karşılaşmak zor oluyor ne yazık ki..
    Lütfen karamsarlığa kapılma bu konuda, kim bilir hiç beklemediğin bir anda şans ya da evrenin bizzat müdahalesiyle kardeşim diyebileceğin biri çıkar karşına senin de..
    Bir an önce iyi olanı dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar şanslısın ki senin adına çok sevindimm
      ama insanlara karşı olan bu güven kaybımı nasıl geri kazanırım bilemiyorum.
      ne yazık ki bizim o masumane hayallerimiz heeeppp hayal olarak kalıyor bu hayatta :(

      Sil
  2. ya boşver ya insanları. dürüst olmak her zaman daha iyi. yalan söleyenleri boşveeer unut gitsin. yalandan yalana fark var galiba bir de. bazen, karşıdaki üzülmesin diye onu mutlu etmek için pembe yalan olabilir belki ama, çok iyiniyetle olmalı tabii ki. bir insanı gördük, o gün mutsuz, ama bugün ne güzelsin deriz, bu iyi yalanlardan kiii. ama senin söz ettiklerin kaka yalanlar. kaka onları söleyenler.

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaayyy deep sen bir tanesin yaaa nasıl güldümmm anlatamamm.. hala gülüyorum sesli sesli ahhahahahaha

      ama ben yalanın pembesine de siyahına da karşıyımm sanırsam galibaaa :)

      Sil
  3. ooo kıyamam ben sana melek kalpli tatlı Aslıhanım ; aslında yalan ufaklıktan işleniyor hücrelerimize ve öyle derinki bi kere yalan yalandır pembesi, beyazı, moru ,siyahı yoktur. ve mesela bana dedinki saat kaç saat:15:58 ve ben sana diyorum ki saat 16 :00 yuvarladım yok öyle birşey buda yalan saat 15:58 işte biz küçük şeylerden başlıyoz kırlenmeye .anlamayanlar diyorki takıntılı,detaycı istediğini desinler...
    o seni üzenlere gelince yolla onları bana pamuk kalpli bir prensesin kıymetini bilmemenin sonrasında oluşturacağı pişmanlığı anlatayım onlara...
    ahh ahh konuşan ben senden hııç farklı olmayan ve hep uzulen ben ...seni anlamayanlar zaten sende anlam ifade etmesinler derim...haaa bu arada benim siyah kağıda yazıdığım o kara yazıları bu haldeyken okuma bence tatlı meleğim :):)
    yüreğinden opeyim dur bakımm mucks muckss ohh
    sabah tv de melek diye bi program varya orda koreli kızlar vardı ilk aklıma sen geldin Türkiyeye gelmişler bak bende edindiğin yer ve algıya seni üzenler kıymetini kavrayamanaynalrdır der öper kaçarım tatlı huzurlu geceler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahhh canım benimmmm kalbim ısındı resmen.. teşekkürler o sıcacık öpücükler için :* çokk mutlu oldum =)

      Koreli kızlar?? ahh evet duydum ama çalışıyordum izleyemedim.. Gerçekten bu kadar benimsedin mi beni? aayyy çok çok çok mutlu oldumm ki :)

      çççookkkk güzel bir yüreğin var tatlımm sen de benim gibi üzülüp kırılma lütfen hep mutlu ol..
      rengarenk ruhlu arkadaşımm ben de sana tatlı, huzurlu geceler dilerim..

      Sil
  4. evet
    evet
    evet benimsettin kendini sıcacık yüreğinle
    mutluluğun daim olsun

    güzel yürek kendini hissettirir seninki gibi
    güzellikler bırakmasın yakanı
    kocaman bir öpücük daha
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. ahh canım benimmmm bu güzel dileklerin için tekrar tekrar teşekkürlerrrr <3
    :)

    YanıtlaSil

  6. güven kaybedildi mi,bir daha duyulması zor oluyor.
    moralini bozmak gibi oldu bağışla ama gerçek bu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım çok haklısın ne yazık ki bir kere gidince kolay kolay geri gelmiyor..
      içimizde bir yerlerde hep acaba mı? sorusu oluyor ne yazık ki..

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: