29 Temmuz 2013 Pazartesi

Kiseop'lu Vakitler III - Jongkwan - Süper Cumartesi ~~

Hayatım boyunca yaşadığım en en en güzel cumartesiydi desem yanlış bir şey söylemiş olmammmmm kesinlikle! Asla unutamayacağım süper zamanlardı.. Bir sürü şey yaptık.. Çok eğlendik çok yorulduk çok çokta aptal aptal sırıttık :)

Bu yazıyı okumadan önce ilk yazım için tık tık ^^
Devamı için tık tık ^^

Öncelikle size Jongkwan'ı anlatayım.. Onunla da Couchsurfing sayesinde tanışmıştık.. Perşembe günü Kiseop Denizlerle gidince bende Couchsurfing'e girip mesajlarımı falan kontrol ettim o sırada Jongkwan'ın attığı mesajı gördüm.. İstanbul'a geldiğini ve benim içinde uygunsa cumartesi günü görüşebileceğimizi yazmış.. Ben de hemen Kiseop ve diğerleriyle yaptığımız planları düşünüp onlarla konuştum ondan sonra da Jongkwan'a cumartesi için olan planımızı ve bizlere katılırsa çok mutlu olacağımızı falan söyledim..
O da çok güzel olacağını söyledi (: En son cuma akşamı birbirimize numaralarımızı verip buluşacağımız saat ve yeri kararlaştırdık..


Cumartesi sabahı Rıdvan beni aradığında ıslak saçlarım ve yapılmaya çalışılan makyajımla kalemim elimde açtım telefonu :) Telefonu kapattıktan sonra evden çıkmak için yalnızca 10 dakikam vardı :) Ben de hemen saçlarıma jöle sprey falan bir şeyler sıkıp alel acele elime ilk geçen şeyi geçirdim üstüme ^^ Genelde aynı şeyleri kombinlediğimden çok zorlanmadım ama baya nefes nefese kaldım hazırlanırken :)

Önce metrobüs durağında buluştuk ve Eyüp Sultana gittik.. Orada Jongkwan'la buluşup Piyerloti'ye geçecektik..
Biz gittiğimizde daha buluşma saatimize 15-20 dakika olduğundan Kiseop'a Eyüp Sultanı gezdirelim dedik ve camiye girdik..
Tabi hemen gidip abdest aldık.. O sıra Kiseop Rıdvan'a ne yaptığını sormuş kendisi de abdest alacakmış sanırım ama Rıdvan sen müslüman değilsin o yüzden almak zorunda değilsin deyince o da OK! demiş (:
Deli bizim bu Rıdvan yaa çocuğun içinden gelmiş bıraksana alsın.. :)


Neyse sonra 10:30-40 gibi geri geldik durağa saat 11:00 olduğunda hala gelmemişti Jongkwan.. Sonra belki bir önceki durakta inmiş olabilir diye düşündük ve Denizle birlikte o durağa doğru yürüdük.. Deniz çocuğu görünce kim olduğuna bile bakmadan Annyeonghaseyo!! diye bağırmaya başladııı :)

Yanına gidip "ben CS'den Aslı" dedim o da adını söyledi falan filan... Meğer o da yarım saatten fazladır bizi bekliyormuş :)

Neyse.. Bizimkilerin yanına döndük ve iki Koreli tanıştı.. Ve biz teleferiklere doğru yola koyulduk..
Ayy o an o kadar mutluydum ki anlatamam :) İki arkadaşım ikisi de Koreli ve biz öyleee boş boş dolaşıyoruz İstanbul sokaklarında :)
Teleferikle Piyerlotiye çıktık ^^

Nasılda tatlıyız ama değil mi?

Sağımdaki bayan Tayvanlıymış (: Rıdvan'da yoğun bir asyalı bayan merakı olduğundan gördüğümüz bütün çekik kadına selam verdik. Yalnız kendimi buradan tebrik ediyorum o gün bu konuda çok cesur ve umursamazdım :)

Sonra bunlara Osmanlı Hatırası fotoğrafı çektirdik ayy onlar fotoğraf çektirirken nasıl güldüm nasıl güldüm anlatamam :)


Ordan Eyüp Sultan'a indik.. O sıra Jongkwan'a Rıdvan'ın ve Deniz'in kardeş olduklarını Deniz'in 16 Rıdvan'ında 23 yaşında olduğunu falan söylediğim de şok oldu :) Çünkü kendisi 25 yaşında ve Rıdvan'ın ondan küçük olduğuna inanamadı :) Gerçekten de inanılır gibi değil :)

Meydana gelince ben, Kiseop ve Jongkwan bir şeyler yedik..
Siparişlerimizi beklerken bu ikisi başladı Korece muhabbet etmeye ben de saf saf bakıyorum onlara (: Hiç bir şey anlamıyorum ama halimden hiç ama hiç şikayetçi değilim. Sağımda Koreli solumda Koreli hiç şikayet eder miyim :)
Ama onlar sanki rahatsız olduğumu düşünmüş gibi başladılar ne hakkında konuştuklarını bana anlatmaya.. Çoğunu anlamasam da dinlemek güzeldi :)

Ordan çıktık ve Eyüp sahilden şu küçük sandal-kayık tarzı şeylere binerek Miniaturk'e geçtik (:
Başta biraz korktuğumu itiraf etmek zorundayımm (:
Benim boğulma fobim var bilenler bilir ^^ Ve suya bu kadar yakın olmak -ufacık bir hareketimizle batacak kadar yakın olmak- inanılmaz derecede ürkütse de beni anın büyüsünü bozamadı :)





Bundan sonrası diğer yazımda olacak ^^

Sevgilerimle,

8 yorum:

  1. Aynen ben olsam adama namaz kılmayı bile tarif ederdim eh be rıdvan. Önceki yazıda sen anlatmışsın gerçi rahatladım =) yemekleride beğenirler tabiiii, neler yiyor bunlar neler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonsuz (:
      Aynen yanii aynennn :)
      Ne anlatmışım önceki yazı da merak ettim bennn :)
      Aman yaa niye öyle diyorsun ki? Güzel şeyler yiyorlar artık.. Hem bu Çinli değil :)

      Sil
  2. maşallah maşallah ne şeker gün, gezdiğiniz yerler de siz de herşey çok tatlı kii.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeepppp
      sağol ^^ sen de çok tatlısın kii :)

      Sil
  3. Ay, kafayı yedim galiba. :D Kırmızı kaftanlıyı Li Min Ho sandım ya. Ne kadar benziyor O___o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebruuuu
      benziyor dimi benziyor bir tek ben öyle düşünmüyorum yaniii :)
      hem onun gibi uzun boylu ve zayıf (:

      Sil
  4. Ne güzel ya. Bir nevi elci oldun sen haberin yok :) Güzel güzel tanit Istanbulu onlara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahukader
      tanıttık tanıttık çok güzel bir gündü (:
      günün devamını birazdan yayınlayacağım ^^

      Sil

İlk fırsatta cevap vereceğim!.. (:
I will reply your comment as soon as possible! (: